חייבתתתתת עזרה בלייקים בבקשהההההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מצטערת אם אשגע אתכן אני חייבת לייקים בתחרות של קצפת ותות שדנדוש כל כך אוהבת אותם אני רוצה להספיק לקחת אותה לראות אותם לפני שאמורה לעבור את הניתוח קצת לשמח את הנסיכה שלי עם צמד תרבותי ומדהים
    אני מצרפת לכן את הלינק שלהם בייס צריך לעשות לייק לעמוד שלהם ואז להכנס לתחרות החמשירים פירסמתי שם 2 בבקשה תעשו לי לייקים עליהם
    http://www.facebook.com/pages/%D7%A7%D7%A6%D7%A4%D7%AA-%D7%95%D7%AA%D7%95%D7%AA-%D7%AA%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%A7%D7%A6%D7%A4%D7%AA/339293483468

תודה לעוזרות אשמח לקצת לייקים רק למען דנדוש

5 תגובות
עמוד 1
  • לא הצלחתי למצוא חמשירים
  • גם אני לא מצליחה איפה זה?
  • בהמשך העמוד שלהם הם הכריזו על תחרות חמשירים לאמהות כמובן ואני חייבתתתתתת להצליח עד יום א' כמה שיותר לייקים

• הצבעתי
  • תודה עוד לייקיים בבקשה אני רוצה לזכות בשביל דנדושששששששש שאוהבת אותם שוב הכל לפני הניתוח שתעבור אני רוצה קצת לעודד אותה ככה לתת לה הרגשה הכי טובה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה