איך מנצלים את התמימות שלנו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתן לא מבינות מה קרה לי...

לפני שבועיים הלכתי לעשות סיבוב עם שי-אל בעיר ונכנסתי לחנות בגדים שעבדתי בה...חנות בסגנון שוק..בגדים נורא זולים...
    יש שם מחלקת תינוקות הסתכלתי והיה שם 3 אוברולים ארוכים יפיפיים עם הדפסים מעלפים ב40 שקל..הבד היה נורא נעים אז קניתי... בלב שלי התבאסתי ואמרתי לעצמי מה קנית בחנות של שוק דברים לילדה??? ואם זה לא טוב לה?? קיצור שמתי את האוברולים בצד בנתיים (במלא קניתי אותם מידה גדולה 6 חודשים..)

היום הלכתי לחנות תינוקות באילת אני עוברת במדפים ומה אני קולטת?? את אותם אוברולים אחד על אחד אותו בד, אותו הדפס אותו הכל רק התווית שונה.. ושם זה שניי אוברולים מתוך ה3 ב60 שקל

3 תגובות
עמוד 1
  • כואב הלב
    אבל זה בדיוק ככה!

• מותגים זה סתם! האמת שאני קונה גם וגם עם נדלקתי על משהו אני יקח גם עם זה בחנות זולה מאוד
    בעברי עבדתי בחנות זולה והיו שם בגדים ממש ממש איכותיים

• מקפיצה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה