בוקר טוב- שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב
8 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות הורמונים
    יכול להיות שעובריניו זז לך מהכיבה בלילה ולכן נפתח התיאבון.
    תנסי לתקוע צלחת אחת של כריות ולא 2 (או תעשי חצי ועוד צלחת חצי) כדי לקום עם בחילה פחות נוראית בבוקר
  • אולי אם תאכלי טוב ומאוזן במהלך היום התקפי האכילה יפחתו בלילה.....

בכל אופן כנראה שהבייבי והגוף מרגיש את החוסר של מהלך היום... שימי לב

• לא עוצרים את זה..אוכלים

• אהובה שלי,

אצלי התחליה גם תופעה מוזרה אבל קצת אחרת.

אני אוכלת מאוזן - את יודעת (ארוחות מסודרות וכו') אבל בימים האחרונים התחלתי להרגיש שבא לי עוד אוכל. מה שאני אוכלת לא מספיק!!! ואני לא אוכלת מעט בכלל... ולא מגבילה את עצמי... עד לפני כמה ימים אכלתי ככה והכל היה בסדר, אבל בימים האחרונים הרגשת רעב התחילה לתקוף אותי חופשי.

לא יודעת כבר מה לאכול כי אני בעבודה וכבר אכלתי כמעט את כל הפירות והיוגורט שהבאתי - נשארה רק ארוחה עיקרית לצהריים
  • בגלל שאת לא אוכלת מאוזן את לא מרגישה רעבה אלו בטח ההורמונים תנסי לאכול בלילה כמויות קטנות יותר כדי שלא תקומי עם בחילה וגם כדי לסדר לך את הת**** בצורה נכונה

• היי בנות,

קדם כל- תודה לכולכן
  • היי, אולי תנסי לשנות תפריט?

אני אגיד לך משהו, אני מאוד סבלתי מהקיבה והייתי אצל דיאטניות המון
    הכי בריא ונכון לאכול בבוקר ארוחה עשירה
    בצהריים את הבשר והפחממות
    ובערב משהו יותר קל (ירקות גבינות וכו')

אולי זה יעזור לבלבול קיבה?

בכל אופן יכול להיות שזה נובע מההריון

• שירה תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה