היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איזה יום מרגש! התעוררתי הבוקר עם שמחה ועצב עם אושר נפלא וחרדה עצומה הזוי איך אנחנו חיים כאן, איך הכל מתערבב אחד בשני, יום הזיכרון לחללי צה"ל ויום העצמאות כ"כ מבהירים זאת! איזה כיף שסוף סוף לאחר כמעט חמש וחצי שנים גלעד יוכל לקבל את החיבוק העצום שנאגר בליבם של הוריו ואחיו! כמה עצוב שכ"כ הרבה משפחות רואות את בני העוולה שהרסו חייהם משתחררים ויוצאים לחופשי ומתקבלים כגיבורים אצל אויבנו. דמעות השמחה והעצב מתערבבות. כנראה כך זה צריך להיות במקומותינו...
ובקשר לשמחת תורה - זה ערב חג שני או מוצאי חג שני? מתי הולכים לבית הכנסת? מתי ההקפות? למתי להוציא את הדגלים
6 תגובות
עמוד 1
יום חמישי בערב עושים הקפות
קשה לעצור את הדמעות.
לא תמיד המדינה שלנו יודעת מה היא עושה, אבל לא משנה
בהחלט הטלטלה בין השמחה העצומה לכאב הבלתי נתפס היא אדירה...
הקפות ראשונות יש בערב החג ובבוקר החג בבתי הכנסת השונים, במוצאי החג יש הקפות שניות
מסכימה עם כל מילה , עדיין לא מובן לי למה אני צריכה לראות בטלוויזיה את החגגיות שלהם ... הפרשנים לענייני ערבים בערוץ 10 מבאיים לי סעייף כבר 6 שנים , במיוחד השלומי הזה שמתלהב כאילו בעצמו חבר חמאס ....