היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בוקר טוב מהממות, הרגע קיבלתי עדכון מהמעבדה שמתוך 14 הפריות יש לי 10 עוברים.... העניין שיש בינתיים 2 תאים! מה זה אומר? זה לא טוב נכון? היא גם אמרה שיש להם עוד פוטנציאל להתחלק לעוד תאים... בנות אני בלחץ מה זה אומר שזה לא טוב?! כמה תאים נחשב לטוב? שלשום עברתי את השאיבה... " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
6 תגובות
עמוד 1
זה מעולה 10 עוברים אני יודעת שצריך להיות בין 4- 8 תאים ואולי עד מחר זה יתפתח תרגעי בנתיים הכל בסדר . מתי ההחזרה ?
עכשו ראיתי , למה ההחזרה היום לא מחר ? תדברי עם הרופא
היי אני יודעת ממה שקראתי שצריך בין 4 ל - 8 אולי כדאי לדחות את ההחזרה שלך למחר, גם אני עושה מחר.
הם ביקשו שאגיע היום להחזרה, הבנתי שגם בתוך הרחם הם ממשיכים להתחלק... אוף אני קצת באי וודאות בעניין , זה קצת מלחיץ אותי.... בצהריים אתקשר שוב לפני ההחזרה, אדבר גם עם הרופא... " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
המון המון בהצלחה אני מרגישה זה הטיפול המנצח איזה התרגשות
קראתי באתר של פרופ' משיח שהחזרה מתבצעת בעוברים מחלוקת תאים של 2 עד 8 אז נראה לי שזה בסדר.