זה פשוט לא הגיוני - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות בוקר טוב
    מה שלומכן? ביומיים האחרונים כל מה שאני עושה זה פשוט לישון ! זה לא הגיוני
    מישהי מכן גם כל הזמן רוצה לישון?
    שלשום חזרנו מאילת נרדמתי לקראת 9 בשמלה שבה הגעתי בלי מקלחת וקמתי ב 06.30 בבוקר, לא היה לי כוח להרים את עצמי למקלחת ...לא האמנתי !
    אתמול חזרתי ב 16.00 הבייתה נרדמתי התעוררתי לאיזה שעה ב 19.00 נשנשתי וחזרתי לישון עד הבוקר.

זה נראה לי ממש מוגזם ? אמא שלי כבר אמרה לי ללכת לבדוק את הברזל, אולי הייתה לי ירידה ! עוד מישהי בסירה הזאת ?
7 תגובות
עמוד 1
  • היי הלן מאמי, בוקר טוב....
    זה מאוד הגיוני ונורמאלי, אני זוכרת שבהריון הראשון (גם אני וגם אצל אחותי) היינו נרדמות מול הטלויזיה בשמונה בערב....
    כמובן שזה כלל גם שעתיים שינה בצהריים, והשכמה בערך ב- 09:00 בבוקר...
    תארי לך שעכשו בהריון השני אין לי את הפריבילגיה הזו לישון כל הזמן... אני חייבת לתפקד.. וזה ממש לא פשוט !!!
    אבל בסדר.... שיהיה

• WELCOME TO THE CLUB
  • חחחח אני מרגישה כמו דוב...
    השינה,הבחילות והבוקר בפעם הראשונה.... הקאות!!!
  • טוב כולנו באותה סירה
  • כןכן גם אני כל הזמן ישנה בלי הפסקה ועייפות ובחילות.... כן כולנו באותה סירה אני ישנה המון!!

• היי הלן גם אצלי בהריון של הבת שלי כל הזמן ישנתי...
    הייתי קמה ב-8 בבוקר חוזרת ב-11 לישון עד 14 ואח"כ נרדמת ב-19 בערב עד הבוקר...(מזל שאז הייתי סטודנטית...חחח...)
    לי אמרו שבנות מעייפות...
    לעומת זאת בהריון של הבן של לא הייתי עייפה בכלל....
    מה זה משנה...העיקר שהכל יהיה בסדר...

רווית
  • ולא רק זה.. יש לי חולשה מטופרת, עייפות בלתי פוסקת
    היום קמתי ב12, וישנתי עוד בצהריים!!!
    חולשה מטורפת, סחרחורות. לא ממש כיף חיים

ועוד יש לי אנמיה... אז בכללל.........זה החריף

כולנו באותה הסירה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה