מה זה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בדיקת GBS? איך עושים אותה?
    ובנימה אחרת לגמרי---- גלעד שליט בישראלללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7 תגובות
עמוד 1
  • זו בדיקה לנשאות סטרפטוקוק B בנרתיק....
    לוקחים שני משטחים כמו משטח גרון מהנרתיק
    ואחד מהטוסיק....

בדיקה חשובה מאוד!!

• ירדן

• (סליחה מראש על התיאור): הרופאה שלי אמרה לי שהאחות תביא לי מטוש וצריך להכניס אותו לנרתיק ואז להעביר בפתח של פי הטבעת...

לרופאה שלי יש נטייה לדבר ממש מהר ולהתעצבן אם אני שואלת כי לא הבנתי וגם האחות אצלנו די אנטיפתית--- זה באמת ככה?? למה שאני אעביר את אותו מטוש בשני המקומות?

תודה בננות!!
  • כי את יולדת מהמקום שקרוב לפי הטבעת . ההגיון מאחורי זה כנראה שאם בנרתיק אין זה לא אומר שליד פי הטבעת לא יהיה .לכן זה לא משנה אם זה אותו סטיק או שזה שניים שונים .כי בגדול מה שחשוב שאם יש לך נשאות אז יתנו לך אנטיביוטיקה בזמן הלידה וגם לעובר.

מאיה.
  • תודה!!
  • איזה מוזר, לי יש GBS ולא עברתי את הבדיקה הזו בחיים.
    נראה לי אצלי גילו בבדיקות דם בכלל....

• הייתי בהיריון פעמיים ולא היתה לי בדיקה כזו בחיים

זה משהו חדש?

אשמח אם תצביע עבורי בתחרות תפירה. "תמר – כרית פו הדב עם בד תפוחים"
    אפשר מכל מחשב וגם מהנייד! זה לוקח דקה, תודה

http://www.avonlea.co.il/index.php/holiday-contest-voting
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה