שיר, יש חדש? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• מקווה שאת אחרי והכל בסדר
16 תגובות
עמוד 1
  • הרגע יצאתי, אני במנוחה...
    החזרתי 2 עוברים , 4 תאים ו- 3 תאים... הרופא אמר שאיכותם טובה
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • אני שמחה בע"ה בעוד שבועיים תשובה חיובית

• איזה יופי!!!
  • לילי לגבי האנדומטרין אני יכולה לענות לך כי אני מהיום כבר איתם ם הנרות..מחר ההחזרה ואמרו לי לכחת איתי את הנר לא להחדירו אלה להחדירו אחרי ההחזרה כבר..התהליך לוכח בדיוק 10 דק' על השעון (זוכרת מפעם שעברה), מצדם עם את יולה ללכת והכול טוב ויפה את משוחררת לבית אין אשפוז יום בהחזרה.. אהה ולשאלתך זה ממש ממש לא כואב בכלל לא מרגישים את ההחזרה..
    [url=http://www.familylobby.com]

[url=http://en.picjoke.net]
  • איזה יופי!!!!!
    שמחה שאת אחרי
  • תודה בנות,

לילי, כן שמתי נר בבוקר, זה לא מפריע לתהליך, אם יש הפרשות מוגברות הרופא מנקה לפני הטיפול... התהליך לוקח 6 דק לערך, לא כואב בכלל!
    נאמר לי לשכב 15 דק במיטה וללכת הביתה...

נאמר לי שהעוברים באיכות טובה מאוד, ונותר רק לקוות שיהיה בסדר, שהעוברים יתאהבו בסביבה החדשה והטבעית שלהם... ונתבשר על הריון ב30/10/11....

בהצלחה יקירתי מחר...
  • לילי, עדיין יש לך כאבים? יש לי כאבים בבטן כמו לפני מחזור, בבטן התחתונה...
  • בהצלחה בנות...

• בנות יש לי שאלה מסקרנת
    אם הביציות הופרו ואיכותם טובה
    אז מה יכול למנוע הריון?
    אני בת 24 יש לדעתן סיכוי טוב להפריה ראשונה? אצלי הכל תקין אצל בעלי יש בעית זרע במצב בינוני אשמח לתשובה
    שירוש בעזרת השם עוד שבועיים בשורות טובות אמן

• טליה,
    כמו בכל הריון העובר צריך להשתרש ברחם
    וזה משהו שאפילו הטכנולוגיה של היום לא יכולה לעשות..
    זה כבר בידיו של אבינו שבשמיים
  • טליה, לפי דבריו של ד״ר ישי, המצב שאת מתארת הוא האופטימלי להצלחת הטיפול אך יחד עם זאת לא מחייב... כלומר, בטיפולי הפריה כאשר הבעיה בזרע ואצל האישה הכל תקין הסיכויים מעט גבוהים יותר מאשר מצב הפוך...

תתחילי ויהיה בסדר...
  • ואם יש בעיה גם אצל האישה וגם אצל הגבר???
    כמו שיש אצלנו....
    אל תלחיצי אותי.....
  • נושנוש לבעיה שלך יש פיתרון טוב...את פולציסטית בכל מקרה את מזריקה ומתפתחות להן ביציות....
    בעיות אצל נשים זה במיוחד FSH גבוה...מעל 10 זה לא טוב..
    זה בעיות בבלוטת התריס...שזה נחשב לאחת הבעיות
    זה מבנה רחם לא תקין...
    יהיה בסדר...
  • נשנוש... לא להילחץ יקירה, המצב שתיארתי , כפי שאמרתי הסיכויים מעט יותר גבוהח בדגש על מעט, אבל זה לא מחייב בכלל.... אל תדאגי הכל יהיה בסדר!
  • סליחה שאני מתערבת , אני רק רוצה לתקן את טליה tsh זה בעיה בבלוטת התריס ולא כפי שרשמת fsh אין לי מושג מזה, בעיה בבלוטת התריס אכן יכולה להוות בעיה בנסיון להרות אך מאזנים את הבעיה עם כדור אין קשר בכלל למבנה של הרחם לתפקוד לקוי של בלוטת התריס , אני נכנסתי להריון למרות תפקוד לקוי בבלוטת התריס בעזרת כדור ...
    בהצלחה !!!!
  • Fsh גבוה מעיד בסופו של עניין על איכות ביציות ירודה  
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה