שוב קפיצת גדילה??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות...
    בניגוד לשירשור שפתחתי שילשום...
    הייתכן ששוב היא בקפיצת גדילה? יום שישי היא תהיה בת שישה שבועות... וספרתי משעה שתיים בלילה עד עכשיו שתיים בצהריים כבר שש האכלות...
    שוב הרגשה כאילו השד מרוקן ואין שם כלום אבל עדיין יש חלב כשאני לוחצת...
    יאללה מניקות האם אני נמצאת בקפיצת גדילה שנייה???
    ולכמה זמן אני צריכה להתרגל להיות אוכל בקושי מהלך על שתיים?

5 תגובות
עמוד 1
  • שיואו זה מזה סינית בשבילי

• ממי קפיצות גדילה בחודשים הראשונים זה בלי סוף, אין לזה הגדרה ומועד.
    לצערי הרב בגלל הפטריה הבלתי פוסקת של נועם אנחנו תקועים ללא קפיצות גדילה רציניות - אבל כעיקרון אני זוכרת מלהב איך זה בלי הפסקה, קופצת מ60 ל90 ואז ל120 ושוב 90 ושוב 120 ושוב 90 ואז 150 ושוב 120 - פשוט ככה בלי הפסקה
    עולה בכמות חוזרת חזרה ועולה עוד יותר בכמות
    בהנקה אני לא יודעת איך מזהים את זה, מעבר ללהבין שהבכי של הילד זה מרעב

• מקפיצה

• לדעתי ייתכן

• אכן יכול להיות קפיצת גדילה. לפי הספרות יש בגיל 3 ו 6 שבועוצ ואחכ 3 ו 6 חודשים.
    תמיד יש חלב בשד, גם כש"נגמר" עדיין יש חלב פשוט בכמות קטנה כי הוא מיוצר ללא הפסקה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה