שלום ד״ר ישיי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי 2 שאלות שלא קשורות אחת לשניה ואני אשמח אם תענה לי עליהן.
    1. אני עובדת במרפאת שיניים וחלק מהטיפולים דורשים גז צחוק השאלה שלי האם הגז צחוק שמורכב מנייטרוס וחמצן יכול לגרום להפלות בשליש הראשון וכן למומים ?
    והאם זה בכלל יכול לפגוע בפוריות ?
    2. אני עברתי 2 הפלות טבעיות בהפרש של חודשיים והמחזור שלי כעקרון סדיר אני מקבלת כל 28 יום אבל כמות המחזור ביום הראשון היא סבירה די הרבה ולמחרת המחזור הוא לא בכמות והוא רק בניגוב לא על התחבושת ,בלי שום קשר עשיתי בירור של ההפלות שזה בדיקת היסטרוסקופיה והיא יצאה תקינה וכן בדיקת קרישיות יתר שגם יצאה תקינה .
    האם כמות הדימום במחזור יכולה להעיד על בעיה שגורמת להפלות?
    אשמח לתשובתך תודה
    http://www.holdthatpic.com/
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    למיטב זכרוני, גז צחוק אינו גורם להפלות או למומים בעובר. כדאי לאשר את זה ע"י פניה ליעוץ טלפוני למרפאה טרטולוגית של פרופ' אור נוי מהדסה עין כרם בירושליים ( תוכלי למצוא את הטלפול באינטרנט )
    בד"כ לאורך הוסת ולכמות הדימום אין משמעות מבחינת פוריות או הפלות.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה