היי לכולן... עשינו סקירה מוקדמת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אני בשבוע 15 ועשינו את הסקירה היום...
    יש לנו בן

הכל ייצא תקין אבל (כי כלום לא מושלם) הרפאה אמרה שיש מוקד אקוגני בלב...
    היא גם אמרה שזה בד"כ משהו שלא צריך להילחץ ממנו!

אבל מן הסתם, אני לחוצה!!!

מישהי מכירה דבר כזה???
17 תגובות
עמוד 1
  • בהריון של הבן שלי קורן בסקירה גילו כי יש נקודה בלב. עשינו אקו לב ויצא תקין. אם מדובר רק בממצא אחד לא ימליצו לת לעבור מי שפיר. יהיה בסדר!!!  

• זה שטויות !!
    עד שבוע 28 30 זה נעלם

בהצלחה
    המשך הריון קל ותקין !!
  • בן זה מצויין

• באמת?! תודה!!!
  • אצל הבובה שלי מצאו מוקד אקוגני בחדר שמאל של הלב. בגלל שהתוצאה של בדיקת הדם אחרי השקיפות הייתה גבןלית, עשיתי בדיקת מי שפיר שיצאה תקינה תודה לאל.

בעיקרון אם יש רק ממצא אחד אומרים שזה שטויות ואין צורך להילחץ. גם אצלנו אקו לב היה תקין.

המוקד הזה כפי שהסבירו לנו זה םשוט התעבות של אחד משסטומי הלב וזה לא משהו שמפריע לחיים תקינים עד 120.

בקיצטר אם שאר התוצאות תקינוצ - אין מקום לדאגה.

דרך אגב אני זו שרציתי מי שפיר ולא הפנו אותי.

בהצלחה!
  • הבנות ענו לך כבר
    אז שיהיה בהצלחה
    ושימשיך קל ותקין!

• איזה יופי

• היי גם אני הייתי לפני שבועיים וחצי בסקירה מוקדמת
    והוא ראה מוקד אקוגני בחדר שמאל בלב
    הרופא שלי אמר שאין לייחס לזה חשיבות וצריך להמתין
    לסקירה המאוחרת אם זה לא יעלם אז נעשה אקו
    אני יודעת שזה מלחיץ אני עדיין לחוצה אבל מקווה
    שזה כמו שכולם אומרים
  • תודה לכולן!!!

ותודה shonty!!!, קראתי את התגובות שרשמו לך וזה עודד קצת... ביום שישי גם ככה יש לי תור לרופאה שלי ואני אשאל אותה עוד קצת על זה...
    שוב תודה!
  • המשך קל ותקין
  • תעדכני מה הרופאה שלך אמרה
  • היי,
    מזל טוב
  • הי! איז כיף בן ועוד יותר כיף שהכל תקין!

גם לתמרי היה מוקד אקוגני בלב וזה לא משהו שצריך להלחץ ממנו, כמו שאת מבינה זה מאוד שכיח ולרוב נעלם עד הסקירה המאוחרת

• גם בהריון עם רועי זה היה, עשינו אקו לב, שיצא תקין ברוך השם
    נסיך קטן שבבטן, מחכים לך באהבה גדולה!!
  • בהריון של שליו, גילו מוקד אקוגני בלב, ולצערי גם כל מיני תסמינים נוספים שהביאו לבסוף לבדיקת מי שפיר, אבל הכל תקין ושליו בריא ושלם ...בד"כ מוקד אקוגני בלב הוא תופעה שכיחה ואת לא צריכה להילחץ מזה...
  • תודה בנות!!!

אני אוהבת אתכן על שגרמתן לי להרגיש יותר טוב... הקלה קצת!

תודה תודה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה