היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מכינה ככה: תנור: 175 קמח בערך 3 כוסות גבינה לבנה(אפשר גם יוגורט\אשל\לבן\שמנת חמוצה) 250 גרם (זה בערך כוס) 2 כפות שמן 1 כפית מלח 1.5 כפית אבקת אפיה רבע כוס חלב (יותר טעים) או מים- אפשר להוסיף יותר או פחות תלוי איך יוצא הבצק מרדדים ומעליו שמים מה שאוהבים!
10-15 דקות.
750 גרם קמח 2.5 כפות מלח 2.5 כפות סוכר 2.5 כפות שמרים 2 אשל 3/4 מים
אחר כך נותנים לבצק לתפוח שעה וחצי ואת יכולה לעשות פיצה פוקצה לחם שום אצבעות גבינה
אני מאוד אוהבת את הפיצה של מירית מהפורום ותמיד יש לי מחמאות עליה מרכיבים: 3 כוסות קמח רגיל 1 כף שמרים יבשים 1 כוס מים חמימים (לא חמים ולא קרים) כף סוכר כפית מלח 3 כפות שמן זית ללוש את כל המרכיבים יחד עד שהבצק נפרד מדפנות הקערה, ונוצר כדור בצק. לעטוף את הבצק במעט קמח ולכסות במגבת מטבח. להניח במקום חשוך וחמים ולהמתין עד אשר הבצק מכפיל את ניפחו (כ-30 דקות)
לרדד את הבצק ולהניח על תבנית משומנת קלות, למרוח ברוטב ובגבינה ולאפות יחד במשך כ-25 דקות בחום 180 מעלות.