נושנושששש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאמי התגעגעתי

מה איתך
15 תגובות
עמוד 1
  • נשמה שלי
  • נטאלי.... באמת נעלמת קצת....

איזה כיף שמחר את מסיימת עם הכדורים! אני לקחתי היום את הגלולה האחרונה...
    שתינו עכשיו מחכות למחזור ונתחיל טיפול יחד!!!!
  • לא יוצא לי להיכנס כי יצא את החג ואז שבת ואני שומרת... אז לא יצא לי להיכנס הרבה...
    והיום בכלל אני מרותקת לטלויזיה!!!! איזה יום מרגש, כמה בכיתי מאושר היום...
  • בעלי עדין לא עשה בדיקה נוספת הוא אדיש רצח חלל
    ויש לי יום ראשון צילום רחם אני ממש מתה מפחד אני רזה וצרה אני מתה מפחדד
    מקווה שיהיה טוב בנות
  • וואי מאמי שיהיה בהצלחה!!!!
    מקווה שהכל יעבור בסדר ובלי כאבים מיותרים
  • באמת יום מרגש היה אתמול.....
    הייתי בעבודה וכל מה שעשיתי זה לצפות בטלויזיה.... אני לא מאמינה שגלעד שליט חזר והוא בריא ושלם. קצת עייף, רזה אבל נראה כי הוא יעבור את זה.... אני מרגישה כאילו אח שלי חזר....

נראה לי שברגע שנגיב פעם אחת לפחות בפיד אחת של השניה בפייסבוק נתחיל לראות את הפרסומים.... ;-) אני דווקא אוהבת להיות בצ׳אט למרות שאני מסננת כל מיני אנשים שפונים אליי כי לא תמיד יש כח לדבר... חח ח אז תרגישי בנוח... חח ח

אני אמורה לקבל מחזור ממש ביום שבת או ראשון ואז לעשות אולטרסאונד כדי לקבוע באיזה מינוו אני מתחילה הטיפול בגלל שטיפול קודם הגבתי יותר מידי טוב לא לוקחים סיכונים הפעם!

ממש שמחה שאנחנו מתחילות יחד!!! זה נחמד שעוד מישהי איתך ולנו ממש יוצא באותו היום... אמן וזה יהיה טיפול מנצח!!!!

טליה, שיהיה בהצלחה בצילום רחם! סומכת עלייך שתעברי אותו כמו גדולה! בהצלחה!!!

• עשו כל מיני שינויים מעצבנים בפייסבוק שבאמת לא תמיד רואים אחד את השני...
    ואני גם נכנסת הרבה מהאייפון כי האינטרנט בבית עושה לי בעיות אז אין צ׳אט שם... או שאני טועה ויש??
  • בטח שאפשר להכנס לצ׳אט מהאייפון. תורידי את האפליקציה... הם שידרגו אותה והיא ממש נוחה.

בטח אתחיל מ50 ויעלה לי בהדרגה.... הפעם נהיה זעירים. אני גם מלווה את הטיפול בדיקור ויש מצב שזו הסיבה שהגבתי כל כך טוב לטיפול... יותר מידי טוב!!!

החודש הוא של כל הבנות בפורום! מתכוננות לעזיבה לפורום השכן!
  • אצל מי את עושה דיקור?
    כי אנחנו מאותו איזור להזכירך
  • איזה כיף שאת רושמת בכזאת אופטימיות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כל הכבוד
  • נטאלייייי,
    פספסתי כנראה את ההודעה האחרונה שלך....
    אני עושה אצל מישהי מדהימה!!! היא גם בפורום yuval1979
    היא מטפלת ברענננה....

בימים הקרובים אקבל מחזור ושוב אתחיל עם הזריקות. הדיקור שאני עושה הוא בהתאם למינון ולימים של הטיפול....
    בחודש וחצי האחרון שהייתי במנוחה מטיפולים, היא עשתה לי רפלקסולוגיה... מדהים!
    אני מאוד ממליצה... אם את רוצה לדבר איתה, תעדכני אותי ואשלח לך את הטלפון שלה בפרטי.

הימים מתקרבים ואני ממש מתרגשת להתחיל טיפול נוסף!!!
    שיהיה לכולנו בהצלחה ושנקבל צווי פינוי מהפורום בקרוב!
  • reas- תחזיקי חזק חזק ואל תשחררי
  • כן הדיקור ממש עוזר....
    בטיפול הראשון שלי עשיתי דיקור הגבתי יפה להורמונים, אבל בדיקור השני הגבתי מעולה עד כדי כך שאפילו לא הייתי צריכה תמיכה (למרות שקיבלתי....)

מה גם שמאז שהפסקתי עם הגלולות לפני שנה, התחילו לצאת לי חצ׳קונים על הפנים ועכשיו אנחנו עובדות על איזון הורמונלי וזה הרגיע את ההתפרצות.
    בקיצור שווה מאוד.... שולחת לך לפייס

עוד יום-יומיים סוף סוף יגיע המחזור ונתחיל את הטיפול.... אני ממש שמחה שנעבור אותו יחד!
  • אהובתי תתכונני!!!!!!!!! אני הולכת לחפור לך ברמות מטורפות!!!!!
  • חכי חכי....
    את עוד לא יודעת לאיזה חפירות אני מסוגלת... חח חח
    בעלי כל כך אוהב את הפורום הזה כי לטענתו ככה אני חופרת לו פחות חח ח

הטיפול הזה בשונה משני הטיפולים הקודמים, אני מרגישה ממש מוכנה... כאילו משהו התבשל אצלי ועכשיו זה לא רק לשם השגת המטרה אלא כי אנחנו ממש מוכנים!

אז יאללה, נכנסים לטיפול הזה בכל הכח והאנרגיות! זה הטיפול המנצח!
    חסידות, קדימה לפה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה