התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    אומנם אני פעילה יותר בפורום ההריוני, אבל גם כאן אני קוראת הרבה
    ואני רוצה להתייעץ ולשמוע דעות שלכן...
    אז ככה, הבן הגדול שלי התחיל השנה כיתה א׳. יש לציין בבית ספר באזור חדש, כך שהוא הגיע חדש, בלי חברים מגן עירייה, הוא משתלב די בסדר, אין לו בעיות להתחבר,
    הדילמה שלי היא לגבי ימי הולדת, מתחילת השנה חגגו בכיתה שלו רק פעם אחת מסיבת יומולדת והוא פספס אותה, כי היה לו אימון כדורגל באותו יום... אימון שהיה די חשוב...
    עכשיו קיבלתי הודעות לגבי עוד 2 מסיבות ששתיהן יהיו בימים שיש לו אימון...
    אני בדילמה, מה לעשות?
    מצד אחד, חבל לי שהוא מפספס מסיבות עם החברים לכיתה, אבל מצד שני הוא ממש משקיע ומסור לכדורגל...
    מה אתן חושבות?
    סליחה על החפירה ותודה מראש על תשובות....

3 תגובות
עמוד 1

• אולי תשאלי אותו מה הוא מעדיף? הוא די גדול בשביל להחליט עבור עצמו
  • מעצבן שימי הולדת נופלים על חוגים
    אני אישית לא הייתי מוותרת לו על החוג ... אבל מצד שני יש את היום הולדת ולפעמים חבל שיפסיד
    היתי בודקת מה הקרבה שלו לאותו ילד ולפי זה מחליטה אם זה חבר קרוב אז אולי לשקול את האפשרות לקחת

בואו לקרוא על הסדרה החדשה של לנור ותעזרו לי אולי....:) לזכות בתחרות
    http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5537

• תשאלי אותו...
    ובכל מקרה גם אם הוא בוחר לא ללכת, אני הייתי קונה מתנה קטנה ושולחת לילד.
    גם כשכרמל לא הולכת למסיבות של חברות, אני קונה משהו ושולחת לילדה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה