תחליף חלב - כמה לתת, זקוקה לייעוץ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    התינוקת שלי היום בת 4 שבועות. אני מניקה אותה הנקה מלאה. מידי כמה ימים יוצא שאני נותנת לה מטרנה, עד עכשיו נתתי 60 מ"ל אבל נראה לי שזה לא מספיק ועכשיו אני רוצה לשלב כל יום לפחות ארוחה אחת שלתחליף חלב כיוון שהיא רוצה לינוק כל שעה וחצי שעתיים ואני ממש מותשת, במיוחד בלילה לקום כל כך הרבה.
    כמה מ"ל של תחליף חלב אני צריכה לתת לה? האם מישהו יודע?
    על ההוראות של המטרנה לא רשום....
    תודה
    אודה לעזרה
6 תגובות
עמוד 1
  • אם 60 לא מספיק תכני 120 ותראי כמה היא אוכלת יכול להיות שהיא הגדילה את האוכל מ 60 ל - 90 או אפילו ל 120

• אני מפחדת שאם אני אתן לה 120 היא תאכל ותאכל ואז היא עלולה להקיא הכל...
  • היא תמיד אוכלת כל שעה וחצי שעתיים או עכשיו ביום-יומיים-שלושה האחרונים?
    מאוד ייתכן שהיא בקפיצת גדילה וע"מ שגופך יוכל להמשיך לספק לה מלוא צרכיה היא יונקת יותר, לא ייאמן כמה חכמים המנגנונים בגוף האדם.

יש איזו נוסחה כמה צריך לתת, אבל בגדול את יכולה להכין לה 120CC, להקפיד על חור קטן בפטמה, לתת לה לעשות גרפס כל 30 CC ואז גם אם היא תאכל הכל היא לא תפלוט הכל אח"כ, זה כמובן נכון לכאן ולעכשיו, יכול להיות שעוד שבועיים זה כבר ישתנה.
  • בדיוק מה שלינבר אמרה!
    ואם את רוצה שלא תרדכמות החלב תשאבי את הארוחה שאת לא מניקה שהגוף ימשיך לייצר...
  • בד"כ אומרים שתינוק יודע מתי הוא שבע, אז את לא צריכה לדאוג,
    אם את רוצה לדעת כמה בדיוק היא צריכה לאכול אז תכתבי את המשקל שלה ונחשב לך.

• בדרך כלל היא תמיד יונקת כל שעה וחצי שעתיים לפעמים היא מושכת 3 שעות אבל זה נדיר....
    אני אנסה לתת לה לפני השינה 120 ונקווה שהיא תחזיק לפחות 3 שעות. מאז שהיא נולדה אני לא ישנה יותר משעה וחצי-שעתיים ברצף.....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה