הרופא שלי מרגיז... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

18 תגובות
עמוד 1
  • איכככככככס
  • מה זה הרופא הזה?
  • להביא לו בוקס!!! אידיוט!

• בובה,

גם אני הייתי מובכת מרופא כזה וממש מעצבן שהוא מרשה לעצמו לשחרר הערות כאלה.

לענייננו - המיילדת בקורס הכנה ללידה אמרה להתחיל משבוע 35 ולעשות את זה ממש דקות בודדות, אפילו לא 5. כמה פעולות כל יום וזהו.

היא אמרה שזה לא בטוח ימנע קרעים וחיתוכים אבל היא מאוד ממליצה כי גם אם לא ימנע לגמרי - יפחית משמעותית!!!

עוד דבר היא אמרה שלהגיע לחדר לידה ולבקש מהמיילדת לעשות את זה רק שם - לא יעזור כי הגוף לא רגיל לזה אז זה סתם עבודה נוספת למיילדת.

אז קדימה לעבודה
  • הסיבה היא.... שההריון של עומר ואיתי הלך לי כ"כ חלק וטוב, גם יחסית להריון רגיל ובטח ובטח שלהריון תאומים, ולכן הרגשתי שאם אעבור אקלקל את המזל...

אני ממש לא כזו בד"כ, אני יודעת שזה נשמע פרימיטיבי ומפגר, אבל מה אני אעשה.. זו היתה התחושה...
  • יש לי רק להגיב לעניין הרופא האדיוט...

קודם כל חשוב לי היחס שאקבל מהרופא !!!!!!!!
    פעם ראשונה שהלכתי לרופאה והתחלתי לשאול אותה כל מיני שאלות היא פשוט צעקה עלי וסתמה לי את הפה אז פשוט החלפתי לרופאה סבלנית יותר...

• ג'ני
  • האמת לא כל כל מאמינה העיסוי הזה
    אבל להזיק בטוח שהוא לא יזיק

אני ניסית לא הולך לי אני לא מגיעה לשם
    נעזרתי הבעלי לא הלך גם כי מדגדג לי
  • איזה רופא חצוף!!!!
    אם לא היית בשלב האחרון בהריון הייתי אומרת לך להחליף אבל עדיף כבר לחכות עוד טיפה..
    לא כ״כ מאמינה בשמן הזה אבל כמו שבנות אמרו אין מה להפסיד, חכי שבעלך יחזור שיעזור לך, מקסימום תעשו ״מתיחות״..
    וואי קולטות שחצי מהבנות בשרשור הזה נכנסות לתשיעי בשבוע הקרוב? אולגה, ג׳ני, אני ויעלי..
    רשימה מכובדת ושבוע בהחלט מכובד..

• אמל'ה עינבייייייייייי.... תשיעי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בוקר טוב!!
  • אני הייתי מסבירה בנימוס שאני לא אוהבת את "הצחוקים" האלו ואת מבקשת שספציפית איתך יתנהג אחרת.....
    רק כדי שתוכלי לסיים איתו את תקופת ההריון...
    ומתחילים בשבוע 36 עיסוי פרנאום אבל אין הוכחה שזה באמת עוזר אני לא עשיתי ולא חתכו אותי......

• סס איזה רופא מגעיל. מזכיר קצת את שלי,, אבל אני התמודדתי איתו כי הוא היה מעולה ברמה המקצועית וזה מה שהיה חשוב לי...

בקטנה מאמי את ממש בסוף כמעט ולא תצטרכי לראות אותו יותר

ולגבי העיסוי אני לא עשיתי וילדתי ללא תפרים - לא יודעת אם אני מאמינה בזה. אבל להזיק זה בטוח לא! שבוע 35-6 וגם אז מומלץ להתחיל לשתות חליטת עלי פטל

• יוו אני בשוק אם היית ברשבעית הייתי ממליצה לך על הרופא המדהייים שלי

• בנות תודה
  • לא קראתי את התגובות, אבל הדעות באמת חלוקות בעניין עיסוי הפירנאום...
    יש בנות שזה עוזר להן ויש שלא...

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• הרופא שלך נשמע

לגבי העיסוי, היה שרשור לפני כמה ימים... את יכולה להציץ אחורנית

עם הגדול השקעתי ובעלי עשה לי את העיסוי במשך כמה שבועות לפני הלידה

לצערי לא עזר בגרוש ויצאתי לא עם חתכים (הלוואי) אלא עם קרעים!! שזה הרבה יותר קשה. אבל זה מניחה שזה גם קשור לדעתי למיילדת שהיתה לי
    היו לי המון תפרים

עם הקטנה לא עשיתי בכלל כי הבנתי שזה חסר טעם ויצאתי ללא תפר אחד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה