בדיקה תקינה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לטלטל גילו בסקירה המאוחרת אגן כליה מורחב. מאז אנחנו נמצאים במעקב. הייתי גם בהמשך ההריון וגם אחרי הלידה. כל כמה חודשים אנחנו עושים אולטראסאונד והולכים לרופא מומחה. היום עשינו שוב אולטראסאונד (איזה מילה ארוכה שמעצבן לכתוב!
12 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג בנושא
    מקווה שימשך ככה והבדיקה אכן תקינה

• אין לי מושג אבל US זה הרבה יותר קצר

• אבל אף פעם אני לא יודעת אם מכירים את הקיצור US

• לא יודעת אבל מקווה שכן

US זה בשבילי ארה"ב , כל אחת והאסוציאציות (פנטזיות) שלה

עדיין לא הצבעת היום? למה את מחכה. לא לשכוח גם מהנייד

"תמר – כרית פו הדב עם בד תפוחים"

http://www.avonlea.co.il/index.php/holiday-contest-voting
  • שמחה לשמוע שאמרו לך שהבדיקה תקינה ובינתיים תהני בכייף מהספק, הרי לא תהיה לו סיבה להגיד את זה אם הוא לא יודע..
  • אם הרופא אמר שתקינה, רוב הסיכויים שכן!
  • באיזה מספרים מדובר? בלידה ועכשיו? (הרחבה בס"מ...)
    וכן זה אמור להשתפר עם הזמן- לכן עושים את המעקב.

• בלידה אם אני זוכרת נכון זה היה משהו בסביבובת ה7 ס"מ (בגדול...) אח"כ היתה קצת החמרה (בהתחלה אמרו הרחבה קלה ואח"כ זה כבר הפך להיות הרחבה בינונית) אח"כ לל"ש לל"ש ועכשיו בסביבות ה6 ס"מ. וזה היה פחות או יותר זהה בשתי הכליות.

ילד יפה של אמא
  • אפשר גם להגיד סונר
  • גם אצל רוני גילו הרחבה לקראת סוף ההריון, ועשינו בדיקות חוזרות, גם לאחר הלידה וגם שבועיים לאחר הלידה.ישנה הרחבה קלה מאוד ונאמר לנו שזה תקין!

הרופא אמר שרק אם תסבול מדלקות חוזרות, נמשיך בירור. בינתיים, טפו טפו חמסה חמסה, הכל בסדר.

כנראה שרובנו מסתובבים עם איזושהי פתולוגיה, שרק אם יבדקו ימצאו.
  • לי היה בהריון עם שקד אגן כליות מורחב ושלחו אותי כל הזמן לייעוץ ובדיקות חוזרות ונשנות של US ואחרי הלידה הכל ירד ואמרו לי אחרי חודש שעשינו US שאין שום זכר והורפא ילדים אמר לי לשכוח מזה אבל שמעתי על כאלו שהיה להם אחרי הלידה ואם זה לא מאוד חמור בסה"כ היו צריכים אנטיביוטיקה למניעה של דלקות ומעקב.
    לא נראה לי משהו היסטרי

המסנג'ר שלי: [email protected]

• היה את זה לאחי וגם לו זה הסתדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה