אהובות שלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות יפות מה שלומכן???
    ראיתי את ההודעה ששירוש אהובתי פתחה (הודות לאירה),
    איזה כיף שהתגעגעתן כי אני ממש ממש התגעגעתי..
    אני מתפנקת אצל אמא שלי, עכשיו סיימנו לאכול על האש הכי טעים שיש!
    כמה אכלתי אלוהים- יעלי הקדשתי לך כל ביס חחחח

האמת היא שאין לי עדכונים, סתם נעלמתי כי לא נח להגיב מהאייפון ואצל ההורים שלי אין אינטרנט, חוץ מזה שהכנתי תיק לידה עם מליון דברים, היה בא לי לדרך חדשה לקנות הכל חדש אז יצאתי קצת בנזק, שירוש שמרתי את הרשימה שאת ומיכלי רשמתן אז לפי זה הכנתי תיק.
    אני כבר שוקלת טון בערך ואם לפני חודש וחצי היה לי כדור פורח במקום בטן, אז היום יש לי הר..
    אחרי החג חוזרים לכמה ימים של שגרה עד הלידה בעזרת ה׳ ואז שוב חוזרת להתנחל אצל ההורים. אמא שלי המקסימה כבר פינתה לנו חדר אחד (יש להם בית ענק ורק היא ואבא שלי בבית, ואף פעם אין מקום מרב ציוד).
    זהו עכשיו כשקראתי את המגילה שרשמתי התחלתי להתרגש- זה ממש קרוב...
    אז מה חדש אצלכן? :)

13 תגובות
עמוד 1
  • כבר הייתי בטוחה שילדת..לא נורא עוד כמה ימים/שבועות...שיתפתחו עוד קצת

• ה ת ג ע ג ע ת י מספיק

• בובה שלי יפתיייייייייי!!!!!!!!!!

תותחית!!!!!!!!!!!!

אין על לה**** לי ביסים מ"על האש"...
    בדיוק עכשיו סיימתי לדסקס עם לילוש על כמה שבא לי להיות בקאזה דו ברזיל באילת
  • גמני גמני התגעגעתי יםםם
    שלחתי לי את הנייד לאינבוקס נרכל קצת

• הייתי בטוחה שילדת
  • אני כאן אני כאן! אירוש גם אני התגעגעתי- מה עם הקטנה?
    נטלי אין לך מילה, בסוף לא נפגשנו :(
    ואולגה איתך יש לי הכי הרבה חשבון- לא אמרנו שהולכים לחפש את הילדה עם הרביולי שוקולד?? חחחח רק מתוק יש לי בראש.
    יעלי מאמי איך את מסתדרת עם הבונבונים + הקטן בדרך לבד??
    ולילוש אני מקווה להיות כאן בשבועיים הקרובים, מהרגע שגיליתי שיש לי תאומים אני משננת לעצמי- לא יום פחות מ 37, לא יום יותר מ 38..

• בובה
  • הי מאמוש! התגעגעתי

• יאאהה אהובה!

כל כך שמחה לראות אותך כאן - ממש חסרת
  • איפפפפפפפה
    החגים הרסו לי תבריאות
    רק חזרתי מאשדוד והיום אני יורדת לאילת
    את בבאר שבע??

• יעלי תחזיקי מעמד מאמי, תנסי להיעזר במי שאפשר עד שבעלך יחזור ואז תתפנקי עליו קצת..
    מיטלי איך אפשר להתעלם מהדבר הזה??? אם היא לא הייתה צורחת לבד היא הייתה צורחת מהביסים שהייתי נותנת לה אם היא הייתה לידי- חמסה חמסה מהממת!
    נטלי אני בנתיבות עד יום שבת בינתיים ואז חוזרת לב״ש- אולי ישר לסורוקה :)
    וג׳נקה יקרה- נקודה רגישה.. עכשיו ראיתי את העדכון שלך.. בדיוק כמוני, אני בחודש האחרון עליתי 4 ק״ג אז זו כמעט אותה עלייה. לא עשית עוד הערכת משקל? עכשיו העלייה שלהם היא משמעותית מאוד, בטוחה שהבונבונה לקחה חלק משמעותי וכל השאר יירד מהר מהר.

• מותק אני נרגשת בעצמי את ממש קרובה להיפגש עם הנסיכים שלך איזה כיףףף
    הכי חשוב שנהנת אצל אמא שלך והאכלת הרבה את הקטנטנים חח

• בנות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה