תגידו.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום הייתי במעקב מוניטור, לא היון צירים וכמות מי שפיר תקינה, הרופא אמר שאני יכולה לתרום לנגב או לכנרת
6 תגובות
עמוד 1
  • הי מותק
    שלב הזה אני ממליצה ישירות בית חולים וכך את יודעת שיש מי שיחתום על המוניטור
    ולא בקופה שמייבשים אותך עד שמוצאים מי יחתום.

חוץ מזה לכי בזמן , מה כבר נשאר לך?????! לפחות תעקבי לפי הוראות רופא ותחסכי לך תסריטים מיותרים (כשלא הייתי מקשיבה להוראות רופא ודוחה מוניטור . קבוע "לא" הייתי מרגישה תנועות. מעין בעיה פסיכולוגית.....אבל לא חסר לי ברגיל בעיות)

ואני ערה כי הדנדש התעורר לאכול וקצת קשה לי להירדם אחרי......
    לילה טוב ובשורות עוד יותר טובות
  • גם אני אומרת בית חולים, חוץ מזה שעם החוסר מנוחה והנקיונות שלך, אולי תלכי כבר מחר? :)

• אני בדעת קודמותי... בית חולים כמובן...

בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!
  • אני הייתי מחכה ליום שישי

• לא לחכות.
    זה שלב קריטי, השיליה כבר זקנה ולא מספקת לעובר את כל החומרים (מזון, חמצן וכו'....) כמו לפני כמה שבועות.
    יכולה להיות מצוקת עובר חס וחלילה, ולא תרגישי....

"כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא..."
    ‎

• בשלבים האלה אני חושבת שעדיף לא לשחק ולדחות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה