היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רגע כמה עוברים היו לך? נשארו לך מוקפאים? מה זאת אומרת לא התחלקו טוב, כמה תאים את יודעת? עובר בנ 3 ימים הבנתי שצריך להיות בין 6 ל 8 תאים... יואו, עיזבי אותך , אני שמחה שאת אחרי, בטוחה שיהיה בסדר... איך את מרגישה? כואב לך משהו? יואו לילי איזה כיף... הלוואי ונתבשר על הריון.... מתי את עושה בדיקת דם? אני ב-30/10 יום ראשון... " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
אני גם ממש שמחה שאת כבר אחריייי... להזכיר לל, את צריכה רק אחד שיתחלק ממש טוב וישתרש אצלך ברחם ל9 חודשים! אל תתבאסי כי אין לך בעצם סיבה. החזרת שניים וכולנו נתפלל שבעוד שבועיים תהיה לך בטא מהמממת!
איך את מרגישה אחרי? תהיי אופטימית!!! אני אופטימית בשבילך!!!!
להשאר אופטימיות בננות!!! בכל יהיה בסדר!! תנו חיוך, הכל לטובה!!!! VIL
לילוש , להאמין להאמין כמו שקרן אומרת צריך רק אחד מנצח אמן וכך יהיה