הפלה טבעית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני חושבת אני חוווה כרגע הפלה טבעית
    פתאום התחילו להופיע הפרשות חומות וזה מרגיש לי רע

12 תגובות
עמוד 1
  • נפל

• אוי חמודה אני ממש מצטערת!!!
    מחזיקה לך אצבעות להצלחה בפעם הבאה
  • בא לי כול כך לבכות אבל אני לא רוצה להראות לבעלי כלום משחקת אותה בקרירות מוחלטת
    יש לי מחנק בגרון שאם יגידו לי מילה קטנה אחת אני ישבר
    זה סוג של יום שבא לך להיות לבד

• איך את יודעת עשית בדיקת הריון?ואם כן כמה היתה הבטא?
    אל תתיאשי חמודה גם אני עברתי שתי הפלות ואני יודעת שזה לא קל ב"ה יהיה בסדר
    http://www.holdthatpic.com/
  • למה לא מאמי תשתפי את בעלך זה יוריד ממך קצת לחץ...
  • מאמי באיזה שבוע את?
    את יודעת בוודאות שנפל??
    כדאי שתבדקי אצל רופא....
    ואני חושבת שאת כן צריכה לשתף את בעלך במה שאת מרגישה, הוא הבן אדם שהכי קרוב אלייך ואני בטוחה שתוכלי למצוא אצלו נחמה ועידוד.
    קבלי מיליוני

• " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • ממש עצוב לשמוע....
    שולחת את מלוא תמיכתי הוירטואלית... לא יודעת כמה זמן ניסית, ובאיזה שבוע את אבל זה בטח לא משנה... אני באמת משתתפת בצערך. יש לך את מלוא הלגיטימציה להתאבל ולבכות... אל תעצרי את עצמך

• תהיה רגועה מאמי
  • מאמי, איך את יודעת שהיית בהריון ? אם זכור לי לא עשית בטא והבדיקה הביתית הראתה לך שהתוצאה שלילית ?
    את בטוחה שהיית בהריון ?
    בכל מקרה למרות שאני מבינה אותך וזה קשה אל תקחי את זה קשה מידי
    הכל לטובה.
    הגוף שלנו חכם ויודע מתי צריך לפלוט ומתי צריך לשמור על העובר כך שהרחם רק מכין את עצמו לעובר חזק יותר

תתעודדי חמודה הכל יסתדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה