דימום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות
    אני בשבוע 26 ואתמול ראיתי בתחתונית ובניגוב מעט דימום .
    כמובן שנלחצתי והתקשרתי מיד לרופא שלי והוא אמר לי לבוא להבדק.
    הלכתי נבדקתי ולהפתעתו וגם להפתעתי הכל היה נקי והכל תקין, ברוך השם.
    מה שכן עדיין יש לי מעט מאוד כמה טיפטופים שנראים יותר כמו דם קרוש.
    הוא אומר שזה יכול להיות גם טחורים, אבל זה בא מהנרתיק הסברתי לו.
    בקיצור משהו לא ברור לי , האם משהי נתקלה בדבר כזה.
    תודה רבה ושיהיה חג שמח לכולן
6 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות שזה הפקק הרירי נכון שהוא אמור להגיע לפני הלידה
    אבל יש כאלה שחוות את זה מוקדם יותר (כמוני

[url=http://www.postimage.org/]
    נסיכים שלי אוהבת אתכם....!!
  • קרה לי בניגוב שיצא לי מעט דם והוסבר לי שלפעמים הרחם מפריש אבל עם את לא בטוחה תתייעצי עם עוד רופא.. מי כמוני יודעת מהי רשלנות רפואית

• גם לי היו דימומים בשבועות מוקדמים יחסית, נבדקתי והכל תקין. הסיבה היא לפעמים התרחבות הרחם עם התפתחות ההיריון.
    חשוב שתבדקי כל פעם ואל תתאלמי אבל בגדול זה בסדר כל עוד זה לא דימום כמו ווסת, לי זה קרה איזה 3 פעמים במהלך ההיריון -בשבועות מוקדמים

המשך היריון קל ותקין
  • היי..

אין לי מושג איך לענות לך, אבל מקווה שהכל באמת בסדר...

חג שמח
  • גם לי היו דימומים בשבועות מוקדמים יחסית, נבדקתי והכל היה תקין, אבל עדיף שתתייעצי עם הרופא...
    המשך הריון קל ותקין

• היי בנות תודה רבה על התגובות הייתי אצל הרופא כבר אתמול מיד כשראיתי דימום והוא אמר שהכל תקין וזה לא מהנרתיק.
    היום לקחתי מראה והסתכלי למטה וראיתי שיש לי שם פצע בשפתיים הפנימיות ומשם בא הדימום.
    נקווה שיהיה בסדר בעזרת השם.
    תודה ושיהיה חג שמח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה