היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה שלום כולכן?? שלשום הייתי אמורה לקבל וזה עדיין לא הגיע ועשיתי בדיקה וזה יצא לי שלילי וגם אין לי בכלל תופעות לוואי וכבר נמאס לי!!! כל חודש עם הסקרנות והציפיה...
6 תגובות
עמוד 1
למה להתייאש כ"כ מהר?? עשית בדיקה ביתית או דם? אם עשית ביתית, זה לא תמיד מזהה את ההורמון והבדיקות האלה לא תמיד אמינות.... תעשי בדיקת דם ביום ראשון בבוקר, זה הכי אמין שיש... וגם יכול להיות שהיה לך ביוץ מאוחר. המחזור שלך סדיר? את יודעת שבייצת בוודאות?
האמת שקניתי בדיקות ביוץ חודש שעבר ועשיתי פעמיים ביום, כמעט כל החודש ותמיד זה יצא לי שלילי.. אז נראה לי שאני אחכה ואמשיך לעשות בדיקות ביוץ ואם הוא ימשיך לא להופיע אני כבר אלך לרופא.. הבדיקת היריון שעשיתי היא ביתית... יום ראשון אני אעשה בדיקת דם ואעדכן... (בתקווה שהמפלצת לא תגיע עד אז...)
מניסיון, הבדיקות ביוץ הביתיות האלו בכלל לא אמינות!!!!! כשהשתמשתי בהן זה הראה לי במשך כמה שבועות 2 פסים חזקים... ואני בכלל פוליציסטית ולא מבייצת לבד... אם את רוצה לאתר את הביוץ במדוייק, תעשי מעקב זקיקים. זה הכי אמין שיש.... בכל מקרה אני ממליצה לך שתשכבו יום כן יום לא וככה תכסו את הימים וגם תשמרו על איכות הזרע. ככה הרופא שלי המליץ לי
אני ממש במצבך הודיה111 איחור של 3 ימים אין תופעות למעט תאבון מוגבר וכאב בחזה והבדיקות הביתיות שליליות .
יש מצב שהיה לי ביוץ מאוחר ברגע שהרגשתי כאב בצד שמאל ידעתי שאני מבייצת וקיימנו יחסי מין בכדי שלא נפספס רק שהכאב הזה היה שבוע אחרי הביוץ המשוער
תכלס לא אכפת לי מה שיהיה יהיה הכל מידי שמים אם זה הזמן שלי להרות החודש אז אקבל את זה בברכה .
חג שמח ובהצלחה
מעדכנת-- ברוך ה' היא עדיין לא הגיעה.. עדיין מחכה עם הבדיקה בשביל לא להתאכזב..
מאמי אל תעשי בדיקה ביתית. את יכולה באמת להתאכזב סתם.... אני הייתי מחכה עד יום חמישי והולכת לעשות בדיקת דם