אתן מעירות??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות..
    בינינו .....
    אני אתמול הנקתי את אגם משתיים בלילה עד תשע בערב כל שעתיים...גג שעתיים וחצי כנראה קפיצת גדילה....
    בלילה היא אכלה בתשע בערב בשתיים בלילה ובשש בבוקר...
    נראה לי סביר....
    היום אכלה בשמונה וחצי אחר כך באחת עשרה ואז בארבע....
    לא הערתי אותה הילדה עולה במשקל יפה היא באחוזון חמישים ולפי אחות טיפת חלב "מבחינת משקל אין לך מה לדאוג עלינו על דרך המלך"
    היא גם נולדה במשקל יפה של 3240 וירדה רק מאה גרם בבית חולים....

במקרים כאלו של פער בין האכלות הייתן מעירות???
    לי לא נראה הגיוני להעיר אותה כדי לאכול!
    למה להפריע לילדה לישון??היא הרי צריכה את השינה הזאת ואם היתה רעבה היתה אומרת...
    בהנקה של אבע אכלה עשר דקות מציץ אחד ועשר דקות מציץ שני יפה מאוד הייתי אומרת!
    בשרך כלל היא אוכלת רק מציצי אחד ורק עשר דקות.. יש חלב בשפע אני ממש לא מודאגת.. ואחרי הצהריים אני זוכה לילדה חייכנית מאושרת רגועה והכי חשוב ערנית!!!!
    מה דעתכן?
    והכל עם 5555555555555555555 שום בצל!!!

13 תגובות
עמוד 1
  • לא מעירים ילד משינה, תני לה לישון היא צריכה את זה, אל תדאגי ברגע שהיא תהיה רעבה היא תתעורר.

ilypie.com]
  • תינוקת במשקל כמו אגם לא מעירים משינה בשביל אוכל . נקודה. את פועלת היטב וזה ניכר על העלייה היפה במשקל

• לא מעירים! זה ברור...

שינה חשובה כמו אוכל... אם לא יותר
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• נשמע בסדר גמור לא צריך להעיר..

אצלי שי-אל מתחת לממוצא משנולדה.. אז בהתחלה אמרו לי להעיר אותו כל 3 שעות...

ברוך השם 555 עכשיו רק שהיא רוצה אני נותנת לה..יש לילות שהיא ישנה מ10 עד 6 בבוקר...

• נשמע מעולה
    בלי עין רעה
    לא להעיר- היא לא בת שבוע שבועיים שצריך ממש לדאוג

ויותר מכך
    אם היא ישנה טוב , אוכלת טוב , חייכנית וחברתית, עושה פיפי קקי כמו שצריך- הכל מצוין!
    רק שימשיך כך!

• לא הייתי מעירה במקרה כזה, כשתהיה רעבה היא תתעורר לבד
  • ברור שלא מעירים

אשמח אם תצביע עבורי בתחרות תפירה. "תמר – כרית פו הדב עם בד תפוחים"
    אפשר מכל מחשב וגם מהנייד! זה לוקח דקה, תודה

http://www.avonlea.co.il/index.php/holiday-contest-voting
  • אני לא מעירה! אם הילדה ישנה אז היא צריכה לישון! הם גודלים בשינה!
  • קודם כל 5555555

• בעיניי, לאור הנתונים לא מעירים , עושה כמו שצריך!
    ברגע שאגמי תהיה רעבה היא כבר תודיעה לך....
    55555555555555

• לא מעירים!!!!! stop]
  • מה פתאום להעיר!!!!
  • תודה בננות זו גם הייתה התחושה שלי...
    ויותר מזה כשסיון באה אלינו הערב לרגע ישבנו וספרנו סך הכל כמה האכלות היו ביממה הזאת שחשבתי שהיתה מוזרה והיו שבע האכלות...כרגיל רק מרווחים לא קבועים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה