היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הייי... מה שלומך? תודה שלא שכחת אותי... תגידי עשית את הצילום רחם? בטיפול הבא ומקווה מאוד שלא שתיקלטי טבעי את עדין נשארת אצל בר חווה?
12 תגובות
עמוד 1
הי עדי, עדיין לא עשיתי צילום רחם, למעשה לא עשיתי שום דבר בנושא. בעקרון אני מתכננת בשבוע הבא להתקשר למרפאה של בר חווה ולעדכן אותם שאני חוזרת לטיפולים במחזור הבא. אני גם אשאל אותם לגבי הצילום. נראה מה יגידו. בנתיים קבעתי תור גם לפרופ זייצמן אבל הוא רק בינואר. אני מאמינה שבר חווה יחליט על עוד הזרעה. צריך הרבה סבלנות, אין מה לעשות.. מה איתך ? מתי את עושה בדיקת דם? איך את מרגישה?
תקחי בחשבון שבאותו החודש שעושים צילום רחם לא עושים טיפול.... תעשי את הצילום זה חשוב... קבעת לזיידמן בפרטי? אני מרגישה בסדר גמור , לא מרגישה כלום ומקווה שנקלט ... יום ראשון ב30.10 אמורה לעשות בתא...ב״ה
עדי היקרה המון הצלחה!!! אני עשיתי צילום רחם ובאותו חודש הזרעה והרופא שלי אמר שאין בעיה עם זה. חשוב לעשות את צילום הרחם ממש אחרי סיום המחזור.
בהצלחה!!
תודה רבה .. עשית את ההזרעה על בסיס טבעי ללא הורמונים ? אולי בגלל שטני נטלתי איקקלומין לא יכולתי לעשות צילום רחם וטיפול ביחד...
עשיתי את הטיפול עם הורמונים. עם גונאל ואמרו לי שאין בעיה. זה היה ממש אחרי סיום המחזור כך שלא לקחתי יותר מידי זריקות. אני ממליצה לך לעשות את הצילום אצל טוגנדרייך, הוא הכי טוב בתחום!
הוא מקבל בבית חולים השרון?
כן. אני עשיתי שם. קראתי כ"כ הרבה חומר בנושא וממש פחדתי, הסיפור לא כזה נורא, 2 דק של כאבי מחזור חזקים ואת בחוץ כאילו כלום לא קרה. בהצלחה!
אני גם עשיתי אצלו ....
כמה זמן לוקח עד שקובעים תור פחות או יותר?
את צריכה לעשות בין היום ה-6 לווסת עד היום ה13 את מתקשרת למוקד של בית חולים השרון ונותנת להם את תאריך הווסת והם קובעים לך לאותו חודש אני התקשרתי כמה ימים לפני ונתנו לי תור לרופא הזה ... תבקשי תור באותו היום שהוא נמצא... הוא תותח מגיעים אליו במיוחד מכל הארץ , הוא עדין ואם חלילה הוא מוצא בעיה הוא מנסה לטפל במקום .... בהצלחה יקירתי !!! זה עניין של 2 דקות בערך....
תודה עדי.. יום ראשון אדבר איתם ונראה מה קורה.. שבת שלום ומבורך