קדאפי נהרג - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עוד משהו טוב בחג הזה

12 תגובות
עמוד 1
  • מעולה רק שהוא מת יבוא אחד יותר גרוע [צר לי לבאס]

• סוף כל סוף
  • אני חייבת לומר לכן שמשהו נורא הפריע לי במוות שלו
    חס וחלילה לא בזה שהוא מת אמן שהם כולם ימותו
    מפריע לי נורא שהאום שיבח את זה - איזה מין דוגמא מביא האום שהוא משבח דרך ברוטאלית שכזאת להרוג? לינץ'?

• כן, ראיתי רק עכשיו...

אני יודעת בדיוק מי הוא ומה הוא, ועדיין- מזוויעה אותי הדרך...
    הלינצ'ים הברוטליים והנוראיים האלו + מפגני הראווה של גרירת הגופות, תמיד גורמים לי להזדעזע..
  • סיון אני איתך!
    אוקיי, מגיע לו למות... אבל למה ככה?
    האכזריות הזאת בלתי נתפסת בעיני
    שיוציאו אותו להורג באופן מסודר תלייה, ירייה וואט אבר... אבל להתעלל ככה... אני לא יכולה לתפוס אכזריות שכזאת
    כואב לי שאנשים מסוגלים להתנהג ככה
  • בדיוק המחשבות שלי. אמנם אני שמחה אבל בדיוק אמרתי לבעלי אתמול שיש דרך ויש דרך והדרך של העם הערבי היא ברוטלית וברברית....

• גם אני לא יכולתי להסתכל עם הטלויזיה ולראות את התמונות
    אבל לא אתם ולא אני יודעים אך היו חיים כשהיה שולט בהם
  • פופה - בכוונה רשמתי רובו ולא כולו כי אני לא מכלילה אף פעם ואני יודעת שיש ערבים שהם בני אדם טובים ורוצים שלום כמוני. אני תמיד רבה עם כאלו שאומרים לי שכול הערבים רעים. לא הכללתי. אבל.... אני חושבת שמה ששנוא עליך על תעשה לאחרים זה תופס בכל מצב.

כמו המשפחות השכולות עם גלעד שליט. עברה עליהן טראומה שלא עלינו אבל יש דרך להגיב.... גם עם קדאפי יש דרך להגיב.

• פופה מה שלא עברת ואיך שלא חיית אני לא מצליחה להבין מאיפה הטבע הזה
    תסלחי לי הסתכלתי עליהם וראיתי גורילות בדמות בן אדם!!!
    וכשעשו לנו לינץ' על החיילים שלנו? הדרך שעשו את הלינץ' - האם גם זה נובע מהיחס המזעזע שהם נתנו להמון הזה?
    סורי אבל יש פה סוג של בורות, ברוטאליות, עיכוב בציווילזציה - שפשוט לא קיים באדם תרבותי

• לא בשביל זה פתחתי את השרשור

• את צודקת אבל צריכה להבין שדברים כאלה גוררים תגובות אין מה לעשות
    הרצח הזה מלכתחילה הוא פוליטי מדיני אז הגיוני שגם התגובות יהיו בהתאם
    העיקר שיהיה דיון תרבותי כמו שאנחנו יודעות

• סיון

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה