שיתופים שיתופים שיתופים!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז הנה עבר חלף לו עוד ערב חג.. רק יותר שמח מהקודם כיוון שלא נשכח שגלעד שליט בבית שלו חוגג עם משפחתו!!!!

אז בנות מה עשיתן החג הזה???
    איך עבר עליכם חול המועד ערב החג...?....
    יאללה שתפו...

ואני יתחיל...
    אז ביום שני של חול המועד נפגשנו בבלאגן, ליאת, סיון, סיוקוש(סיון), יולי 2001(טלי), והילדים המהממים של כולם!!!
    היה ממש כיףףף תמיד טוב לראות בנות מהפורום גם כשלא מכירים התחושה היא של חברות טובות מהבית!!

6 תגובות
עמוד 1
  • מאמוש שמחה שנהנתם

• אוף ירדן אני בבעיה רצינית
    השיתופים שלי ממשששששששששש זהים לשלך

• תענוג אמיתי תמשיכו להנות יחד ולעשות חיים

• וואי ירדנוש איזה כיף לך שאת מלא עם להב.. אוףףף אני מתה להכיר את השובבה הזו!

נשמע שממש נהנתן!

ענבלי- גאה בך ששרדת ונשארת עם אבא! בת לתפארת

• ירדנוש נשמע שהיה לכם חג פגז :)
    אצלינו היה די משעמם ורגיל.. עשינו ערב חג פה בעומר עם המשפחה של בעלי, ואחרי זה לישון.. "לישון" חחח..
    ואז היום לא יכלנו כל כך לעשות שומדבר כי ליעדי היה ערני מאוד כל היום.. ולקראת הערב יצאנו קצת לחברים..
    מאוד מאוד מאוד שגרתי

• בהחלט חג כיפי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה