היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אשמח לשמוע על תהליך ההחזרה של מוקפאים כנראה זה מה שאני עומדת לעבור בפעם הבאה ( טיפול הבא)
תודה מראש
11 תגובות
עמוד 1
היי מותק, זהו תהליך הרבה יותר קל. לא צריך להזריק הורמונים. מתחילים רק עם כדורים ששותים + כדורים שמחדירים לנרתיק (אלא אם כן לכל אחת יש טיפול אחר וגם תלוי ברופא) ככה מכינים את הרחם באופן מלאכותי להריון ביום שנקבע מגיעים להחזרה של העוברים, עניין כל כמה דקות ואח"כ ממשיכים עם התמיכה של הכדורים (אלו ששותים ואלו שמחדירים לנרתיק)
לא עוברים שאיבה, הגוף לא מפוצץ הורמונים, שום דבר לא כואב, השחלות לא גדלות...תהליך הרבה יותר קל פיזית.
מתי את מתחילה סבב טיפול? שיהיה המון המון בהצלחה!!!!
היי שירוש, תודה רבה על התשובה נחמד לשמוע שלא יהיו זריקות , אני עדיין לא יודעת מתי אני מתחילה את הטיפול ,לפני שבוע קבלתי וסת וביום שני אני הולכת לרופא. אני מאמינה שנתחיל אחרי המחזור הבא
כן, תחכי כבר לוסת הבאה....הרופא בטח ביום שני יסביר לך על התהליך וינחה אותך איך מתחילים ומתי... כמה מוקפאים יש לך? איפה את מטופלת?
בוקר טוב היו לי 6 עוברים ועכשו נותרו 4 . אני מטופלת באסותא ראשלצ יום טוב אני לא מאמינה החופשה נגמרה יום א חוזרים לעובודה
יופי, עוד 4 זה מעולה. אם את מחזירה 2 וחלילה לא יקלט לפחות יהיו לך לעוד סבב. את גרה בראשון לציון?
באסה שנגמרה החופשה...נהניתי להיות עם בעלי והילדים כל יום, כל היום יחד!!!
שיהיה המון המון בהצלחה !!!!
כן זה נחמד שיש עוד מרגיע , אני מקווה שהפעם זה מצליח אני לא גרה בראשלצ , בדרום אם בא לך את יכולה להציע חברות בפייס תכתבי את המייל לילה טוב