-
אנחנו סיפרנו לשחר אחרי בדיקת דופק
הסברנו לו שלאמא יש תינוק בבטן והוא ממש פיצפון והוא יגדל ושהוא יהיה מפסיק גדול הוא יצא החוצה
שהזמן התקרב הסברתי לו מתי זה יקרה... במובן של ילדים אמרתי לו שזה יקרה אחרי חג סוכות ... לא לאמין שחלפה לה שנה
-
מתי מספרים?
הכי מאוחר שאפשר, כדי שלא יאבד את הסבלנות, בשבילם כמה חודשים זה המון, אבל מצד שני לפני שכולם מדברים כדי שישמע את זה ממך ולא מאחרים.
איך?
אם את תתלהבי אז הוא יבין שזה משהו מלהיב, את יכולה לשבת אותו לשיחה של גדולים, ולהתלהב איתו, למה את לא חושבת שהוא יתלהב?
אם באמת הוא לא מתלהב אפשר לחפש מישהו שהוא מכיר ונולד לו אח ולדבר בין המבוגרים לו איתו משהו כמו: איזה כייף לX נולד לו אחות וכו' אם תדברו על זה הרבה הוא יבוא לבד להגיד שהוא רוצה אח קטן....
-
רציתי לספר לו בשמיני בערך אבל נראה לי שמישהו כבר יספר לו קודם...
הוא בתקופה כזו קצת לא טובה. מרגיש לי שהוא זקוק לי יותר מתמיד ודוקא עכשיו להפיל עליו כזו בשורה... נראה לי עוד יותר יתסכל אותו למרות שהוא וטל אחים מאוהבים
ילד יפה של אמא
-
עדיף שהוא ישמע ממך מאשר מישהו יבוא וישאל אותך על ההריון שלך ואיך את ועוד שאלות שקשורות והוא יחשוב שאת חולה או משהו בסגנון
-
סיפרנו להם כשהתחלתי ללבוש בגדי הריון (עם הסמל של רמי לי
-
אני לא סיפרתי, הם כבר תקופה היו ממששים אותי ואת הבטן עד שפעם אחת שילה שאל אותי- אמא, יש למה הבטן שלך ככה? יש לך תינוק?"
ופשוט אמרתי לו- "כן!"
והוא התלהב ממש.. וסיפר לכל העולם!
זה היה בשבוע 18 בערך.
ברור שעדיף לדחות את זה כמה שיותר, אבל מן הסתם בקרוב כבר יראו עלייך,
ועדיף שהוא יהיה הראשון שידע מזה, וישמע את זה ממך..
ספרי לו, יכול להיות דווקא שהוא ירגיש עם זה מאוד טוב!
לפעמים אנחנו לוקחים את זה יותר קשה ממה שהם..
התקופה הקוווצ'ית הזו תעבור והוא הרי יודע שזה הכי כיף להיות אח גדול!!
-
אני סיפרתי לשקד אחרי בדיקת הדופק
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
מכירה את הדיסק "היאח, יש לי אח"? זה דיסק ישן קצת אבל מקסים!
אור מחרפנת אותי כל פעם אחרי זה שאני אביא לה תינוק
-
אני סיפרתי אחרי בדיקת דופק וכשהכל היה תקין
הסברתי לו שיש לי בייבי בבטן ושהוא יהיה זהיר כשנוגע בי כי תמיד היה מבקש שארים אותו ולפעמים היייתי מקבלת מכות ממנו ( בטח ללא כוונה ) וההריון הזה לקח קצת זמן עד שנכנסי אז הייתי מאוד זהירה
-
רציתי לספר כמה שיותר מאוחר אבל היא די ניחשה בערך בחודש שלישי...
אז זרמתי איתה, סיפרתי לה מה נעשה שהתינוק ייצא, איך היא תעזור לי לטפל וכו'.
היא מאד מחוברת להריון, מאד מחכה, מדברת לבטן, מחבקת אותה. היא אפילו המציאה את ה"שם בטן" ועכשיו כולם קוראים ככה לעובר