מעצבןןןןן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עוד 3 ימים מקווה מאוד ומאחלת לעצמי לא לקבל מחזור,אמן!!!
    מה שהכי כואב זה שהיום 2 אנשים שואלים אותו: "את בהריון?" אוףףףףףף רוצה להיות כבר בהריון ולהגיד להם כןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני בהריון... :( אנשים כל כך מעצבניםםםםםםםםםםםם
17 תגובות
עמוד 1
  • אני כולכך מבינה אותך!!!!!!!!!!! כמה זמן אתם מנסים???
  • אני מנסה 4חןדשים עי מקלות ביוץ אך החןדש ניסינו כל יום לעבוד ומקווה שזה עזר....כמה זמן את מנסנ?
  • אני מנסה 4חןדשים עי מקלות ביוץ אך החןדש ניסינו כל יום לעבוד ומקווה שזה עזר....כמה זמן את מנסנ?
  • בהצלחה מאמי תעדכני אותנו!!!!
  • אני מנבה כבר 10 חודשים!!!!!!! אוף כבר די כבר.....
  • תודה מאמי...אני לא מבינה למה את לא עושה מעקב זקיקים?אולי את לא תופסת את בביות מאמיקורין
  • תודה מאמי...אני לא מבינה למה את לא עושה מעקב זקיקים?אולי את לא תופסת את בביות מאמיקורין
  • לא רוצה לא רוצה....
    אני יודעת שזה נשמע מאוד מפגר אבל אני לא רוצה
    לעשות שום הליך רפואי,
    רוצה להרגיש שנכנסתי הכי טבעי שיש...
    עד שבאמת אם יעובר יותר מדי זמן אז אני ילך
    בנתיים אני רוצה לחשוב שזה עוד יגיע ושאין לי שום בעיות.....
  • מאמי מעקב זקיקים זה רק מראה לל מתי את מבייצת זה הליך טבעי מאודדד,אולי הביוץ שלך מוקדם או מאוחר?מה יותר כיף מלדעת מתי הביוץ שלך ולעבוד שבוע שלם..תעשי את זה מאמיי חבללללל
  • מעקב זקיקים זה לא משהו רפואי בנוגע לפוריות זה פשוט מזהה במדוייק את הביוץ שלך, אני עשיתי את זה אחרי 4 חודשים של ניסיונות ונקלטתי!!!!
    תעשי וכך תדעי מתי לקיים...
    דבר נוסף שאני ממליצה , ואמרתי את זה כבר מספר פעמים בפורום..., אחרי המחזור שימרו טהרה 7 ימים וביום השביעי לכי למקווה זה יום הביוץ שלך וזה בדוק!!!(ואני לא מהמתחסדות!!!) נסו את ההצעה שלי חודש הבא מקסימום עוד חודש ניסיון עבר...לפחות תגידו שניסיתן הכל!
    ממליצה את הדברים מניסיוני האישי!
    בהצלחה!!! 
  • תודה מאמי...מעודד:)
  • האמת שזה מה שעשיתי שמרתי 7 נקיים והלכתי למקווה זה היה יום שני....
    ומיום שני בערב עד היום (יום שישי) עבדנו הרבה
    אני מקווה מקווה מקווה
    עכשיו לחכות עוד שבוע ו......
  • מחזיקה מיליון אצבעות לשתינו[fin
  • נקלטת בדוק!!!
    את תראי....
  • קורין אם אכן הדבר, את הראשונה שיודעת!!!!!
  • חחחחחח
    סגור מאמי רק תבטיחי שאת לא נלחצת את תהיי אמא אני מבטיחה במוקדם או מאוחר את תהיי!!!
    פשוט תכניסי לך את זה לראש ותראי שיהיה בסדר!!
  • מעעעעעעכשיו...... חחחח...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה