היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
למבינות שביניכן , קיבלתי מחזור ב20.9 ליומיים ואז הפסיק וחזר ליום וחצי . קיימנו יחסים סביב ימי הביוץ אבל לא ממש הרגשתי את הביוץ בדרך כלל אני מרגישה כאבים בצד ימין או שמאל .לפני שבוע בדיוק הרגשתי את הכאב של הביוץ בצד שמאל וקיימנו יחסי מין בכדי לכסות אם הביוץ היה מאוחר. הייתי אמורה לקבל ביום שני ,קיבלתי רק שלשום אבל רק כתמים חומים קטנים ומשלשום כלום נעלם כאילו לא היה . מה דעתכן יכול להיות השרשה ? או שאני אופטימית מידי ? יש לציין שביצעתי בדיקות 2 בדיקות הריון לפני האיחור ואתמול ויצא שלילי ... לא מפתחת תקוות מה שיהיה יהיה .
7 תגובות
עמוד 1
מנסיון של ש2 הריונות אל תקשיבי לבדיקות ביתיות..את רואה איחור או שאת בספק לכי לעשות בדיקת דם...
בקשר לדימום יכול מאד להיות שזה השרשה למרות שאני אישית לא חוויתי דימום בהשרשה....אבל יש הרבה בנות שכן
הלוואי וזה החודש שלך
לי היה מה שאת מספרת היה לי דימום חשבתי שזה מחזור ואז הפסיק וחזר אחרי יום שוב הפסיק - בסוף כן הייתי בהריון
תחכי טיפה לאיחור ואז תעשי בדיקת דם
הלוווווואי שזה הריון
תודה בנות אעדכן אם יהיו התפתחויות לכאן או לכאן
כדרי לך להמתין לפחות שבוע לאיחור כי אצלי רק אחרי שבוע של איחור הבידקה הייתה חיובית.
ודרך אגב יש בנות שאצלן הבדיקות לא עובדות ומראות שלישי ואז בדיקת דם היא חיובית.
בהצלחה ונחזיק לך אצבעות לתוצאות חיוביות
בהצלחה מאמי
בהצלחה אשמח אם תצביעו עבורי בתחרות תפירה. "תמר – כרית פו הדב עם בד תפוחים" אפשר מכל מחשב וגם מהנייד! זה לוקח דקה, תודה