יש לי נדודי שינה :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוףףףף אני ערה משעה 4:00 לא מצליחה להרדם... בטח כולכן חורפות בחלום השביעי שלכן על איזה תינוקי חמודדדדד....

אני לא מרגישה טוב, משתעלת בטירוף, הערתי ככה את בעלי
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
8 תגובות
עמוד 1
  • תרגישי טוב יקירתי

ומכירה את זה שלא נירדמים
    קורה לי גם הרבה
    שאני מתעוררת ומיסתובבת במיטה בלי הפסק ממש מעצבן

• אני נירדמתי רק ב3 וחצי בלילה בגלל החניכיים התנפחלי כול החצי של הפנים ואי ואי איזה פאדיחה ככה לצאת לרחוב היום אבל אין ברירה יש לי טור ב9 וחצי לרופא שיניים..הבנתי שכן מותר לי לעשות כרגע צילום שיניים כי זה הריי למעלה עושים ולא על גוף כול וגם העובר עדיין קטנצ'יק ולא קשור אליי..בכלל אומרים שעד שליש שני להריון עדיף לטפל בשיניים כי אחרי זה אסור כבר...אוףף אני אפילו לאכול לא יכולה..
    [url=http://www.familylobby.com]

[url=http://en.picjoke.net]
  • וואי נזכרתי בחלום הזוי שחלמתי בלילה אתן חייבות לשמוע...

אני מסתובבת במחלקות בית חולים (שנראה הזוי לגמרי) במחלקות של נשים יולדות, רואה מלא תינוקות שנולדו זה עתה ואימהות מאושרות מחבקות אותם...

אחר כך ראיתי את עצמי עם אינפוזיה ביד משוטטת יחפה עם חלוק בית חולים במסדרונות הצרים, לפתע יוצאת אחות וקוראת לי אליה... היא ענדה לי צמיד זהב יפיפה על יד שמאל, ואמרה לי שהיא לא עושה לי אולטסאונד הפעם, שאלך הביתה ויהיה בסדר... אמרה שיש לי עכשיו את הצמיד ושיהיה בסדר....

איזה חלום הזוי ומפגר אה?!?!?!

היו עוד כמה פרטים אבל מרוב שהם הזויים לא יודעת איך לספר אותם... חחחחחחח
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • נשמע חלום מבטיח

תרגישי טוב ותשמרי על עצמך.. מזג אויר מטורף, ובמצבך (הריון) את צריכה לשמור על עצמך יותר.
  • דווקא החלום נשמע ממש מעניין
  • קודם כל תרגישי טוב! אני מקווה מאוד שיעבור לך מהר.

גם אני הייתי ערה ב4 בבוקר כי העירייה החליטה לפנות את פחי הזבל וזה נשמע כאילו היינו תחת התקפה של חייזרים! איזה רעש... לקח לי שעה להרדם...

לגבי החלום, לדעתי הוא מסמל את הכמיהה שלך להריון הזה. הצמיד הוא איזזשהו משהו מוחשי מעין הבטחה שהיית רוצה לקבל כדי לדעת שהכל בסדר ולהירגע. הלוואי שהחלום יתגשם וביום ראשון הבא תקבלי את ההבטחה הזו....
  • אוי שיר איזה חלום חמוד :)
    אני מנסה לחלום ולא מצליחה משום מה.. הזוי!
    יאללה שתבוא כבר ה-
  • חלום טוב חלום שלום
    אני מסכימה עם קרן הוא מסמל כמיהה להריון , גם לי הייתה תקופה שחלמתי שאני נמצאת במחלקת יולדות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה