הייתי אמורה לקבל אתמול עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אצלי המחזור מדייק כל 28 מרגע שקיבלתי
    אתמול היה 28
    עשיתי עכשיו בדיקה ויצא שלילי עם מקלון הזהב
    יכול להיות אולי שזה מוקדם או שהבדיקות האלה לפעמים טועות

מה לעשות יש לי בדיקה ביום ראשון של פרופיל הורמונלי בבדיקה הזאת בודקים הריון?
6 תגובות
עמוד 1
  • הכי טוב לעשות בדיקת דם! לפעמים הבדיקות שתן מזייפות.

בדיקת פרופיל הורמונלי עושים בדרך כלל ביום השלישי של המחזור, אז אם עדיין אין לך מחזור אין טעם שתלכי לעשות את הבדיקה הזאת.
    אני לא יודעת אם זה בודק את ההורמון של ההריון, את יכולה להסתכל בפירוט של הבדיקה עם רשום שם בטא Beta.
    לפי דעתי צריך טופס אחר.

בהצלחה!

רותי
  • נכון בדיקה הורמונלית עושים רק ביןם השלישי למחזור כך שאם לא תקבלי היום אין טעם ללכת עדיף שתעשי בדיקה בייתית שוב ביום ראשון יכול להיות שפשוט היה מוקדם מדיי לראות תוצאה
  • תעשי בדיקת דם הכי בטוח
  • פרופיל הורמונלי לא בהכרח יעיד על הריון אם כי יש שם בדיקה שמראה ערכים אם את מצויה לפני ביוץ אחריו ועכרים מסוימים אף מעידים על הריון.
    עם זאת הייתי ממליצה לך לקחת המלצה לבדיקת בטא ולא לעשות את הפרופיל הוא מיועד לבדוק את ההורמונים שלך וצריך לעשות אותו בין היום ה 3 ל 5 למחזור
    שימי לב גם שיש שם בדיקה שאת צריכה להיות ערה לפניה 3 שעות, אחרת רמות ההורמון הספציפי לא נכונות ! הרבה רופאים שוכחים לציין זאת וזה בדרך כלל רשום למטה בהפניה...לידיעתך!
  • אני עשיתי את הבדיקות דם ההורמונליות...

אבל אף אחד לא ציין בפני שאני צריכה להיות ערה

3 שעות לפני......
    (למרות שהייתי נירא לי......)

טוב בכל מקרה התוצאות היו חיוביות ואמרו שכל ההורמונים
    שלי בגדר הנורמל ואין כלום חריג....
  • גם לי לא אמרו שצריך להיות ערה 3 שעות, כי הפרולקטין מאוד גבוה כשמתעוררים ורק אחרי שלוש שעות הוא מגיע לערך הנורמלי שלו.
    רותי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה