התכווצויות וכאבים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות יקרות
    אתמול בשעות הבוקר אני ובעלי (הצלחנו) לשכב, לפני שהבנים התעוררו

8 תגובות
עמוד 1
  • בובה,

אני לא יודעת מה זה אצלך אבל אצלי גם היה הקטע של ריצה לשרותים אחרי... וגם מאוד התנפחו לי הש]תיים וכאבו (סליחה על התיאור
  • אולי הגוף מכין עצמו. לי שבועיים לפני התחילו שלשולים כל הזמן.

שימי לב!!! בהצלחה

• גם לי הכל מתנפח

• לורה , הלחצת אותי עכשיו, אני כבר שבוע עם שלשולים, פשוט חשבתי שזה בגלל וירוס, כי גם הילדים שלי סבלו מזה....
    אמאלה... אני עוד לא מוכנה....

• יכול להיות וירוס. אל תקחיי אותי ואת דבריי כרופאה

• תודה מאמי, אני יודעת שאת לא רוצה להלחיץ....

• הי מותק!
    קחי בחשבון שכל פעם שתקיימו יחסים בשלב הזה- משתחררים פרוסטוגלנדינים לרחם מה שגורם לכיווצים.

זה לא אומר שתלכי ללדת מחר זה פשוט עושה את כיווץ הרחם וזה הגיוני לגמרי כל מה שאת מתארת.

את לא תלכי ללדת אם הרחם לא מוכן וקיימתם יחסים. קיום היחסים עוזר כאשר ישנה מחיקה ופתיחה מסויימת....

קיצר אין מה לעשות רצית להנות אתמול

• חחח מיטל
    הסרגל שלה הולך הפוך (נשאר לה עוד 7 שבועות ו 4 ימים)
    אני גם התבלבלתי בעבר וכתבתי לה על זה
    (ואצלי היה מקרה חמור יותר בו הבנות כתבו לה שהיא קרובה לסוף והיא בקרוב תלד ואני כתבתי להן שהן משוגעות או לא רואות טוב כי היא רק בשבוע 9 חחחח)

בכל אופן
    גם לי זה קרה אחרי קיום יחסים לקראת הסוף
    זה כבר היה כבד ולא נעים ואפילו קצת מציק
    אבל הרופא אמר לי שהזרע של הגבר יכול לזרז לידה ולגרום לפתיחה...

אז אולי בפעם הבאה שתעשו
    הכיווצים יהפכו לצירים!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה