עגלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי מתלבטת בין 2 עגלות בעיקר- אינגיליזינה או בייבי גוגר מיני. היות ואני יולדת בחורף- בינואר חשוב לי שתהיה אמבטיה שתעטוף את התינוקת. קראתי בכמה מקומות שהאינגליזינה קטנה מאוד ואני חוששת שתוך זמן קצר כשעוד קריר בחוץ האמבטיה שלה תהיה קטנה מידי מצד שני קראתי עליה ביקורות חיוביות . עזרה?
10 תגובות
עמוד 1
  • שתי עגלות מצויינות בחרת!
    אם הייתי צריכה לבחור הייתי לוקחת את האינגליזינה
    היא יפה פי כמה לדעתי
    במיוחד הצורה החדשה
    ולא קטנה בכלל

אבל מה שבטוח לא תתבאסי מאף בחירה! שתיהן מעולות!

• לא מכירה. אוהבת מוצרים של ד"ר בייבי (יש לי את הבייבי מטאליק מצויינת ממיכל

• באמת 2 עגלות סוף! אני באופן אישי אוהבת יותר את הבייבי ג'וגר אבל באמת ששתיהן עגלות טובות... תחשבי מה החיסרון של כל אחת מהן ותנסי לחשוב מה יותר טוב בשבילך. לכל אחת דרישות אחרות מהעגלה...

ילד יפה של אמא
  • ממש לא ממלחצה על האינגליזינה.. חורקת ולא נוחה בכלל.. חיכינו עד הרגע שהקטנטנית תוכל לעבור לטיולון ונטשנו את האינגליזינה... לא מכירה את השנייה :)

בהצלחה!
  • אז ככה.. בייבי גוגר הבנתי שלא ניתן לתלות עליה תיק כי הופכת ללא יציבה וגם הגישה לסל מוגבלת כשהיא בשכיבה. לגבי האינגליזינה בגלל שהמידות שלה קטנות הבייבי תוכל להיות שם פחות זמן. אני בדילמה!!
  • הלכת וראית בעין את שתי העגלות?
    זה מאוד חשוב...

לכל אמא יש קריטריונים אחרים בעגלה...

אם את רוצה אמבטיה - לא רק לשתי העגלות האלו יש...
    לי את הבוגאבו והאמבטיה שלה, לדוגמא, גדולה מידי לטעמי...

מניסיון - חשוב שהעגלה תהיה חזקה, קלה, נכנסת בפתחים סטנדרטים, קלה לקיפול ונכנסת היטב לרכב...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• לאחותי יש את הבייבי ג'וגר והיא מדהימה האמבטיה רחבה מאוד והיא שמה עליה תיק הכל בסדר
    לעומת זאת לחברה שלי יש את האינגלזינה החדשה האמבטיה קטנה מאוד הילדה שלה בת חודש וחצי נראה כאילו אין לה מקום שם (והיא לא תינוקת גדולה) בקיצור אני הייתי ממליצה על הבייבי ג'וגר
  • היי, היות ואני גרה בדירה שכורה ושנה הבאה ככל הנראה נצטרך לעבור דירה הגודל הוא בהחלט קריטי! מבחינת המחיר אני לא רוצה להגיע לרף הגבוה של העגלות - לא יותר מ- 3500, וכפי שנכתב פה האמבטיה של האינגליזינה יותר קטנה. יש למישהי המלצה על עגלה אחרת? חשובה לי נוחות הקיפול וכאמור הגודל ועד מחיר מסויים..תודה וסליחה על ההצקה..
  • אני ממליצה על המוצי מאוד!
    יש לי אותה כבר לילד שני ואני נהנת ממנה מאוד!

והבייבי ג'וגר אמנם באמת יש בעיה עם תיק אבל יש להם תיק שלהם שמתאים בול!

• המוצי מעולה
    בכל אופן ההורים שלי קנו לי SKY XL נמכרת במוצצים
    עגלה מעולה
    מתקפלת בקלות
    סל ענק
    קלה
    יש לה אמבטיה נהדרת ובגודל סביר ביותר

מבחינתי היא עונה על כל הסטנדרטים שלי

ו.... היא עולה 1700 ש"ח - לדעתי מחיר סביר ביותר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה