היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הגוף שלך עכשיו הרבה יותר רגיש, אל תדאגי, אולי אלו היו כאבי השתרשות? אם את מרגישה כאב חריג אל תהססי ללכת למוקד או למיון. בנתיים תשתדלי כמה שאפשר לנוח. חום גבוה זה נראה לי סימן חיובי
אפוש זה ממש לא ברמה של כאבי השתרשות אלא כאבים ממש ממש חזקים, לא יכולתי לנשום מרוב כאב ואני עברתי לידה של 33 שעות צירים ש22 שעות מתוכם היו ללא אפידורל
לילי, ממש הדאגת אותי.... אני מאוד מקווה שתרגישי יותר טוב ושזה באמת לא קשור להריון. אני חושבת שאת צריכה ללכת להיבדק ולא לחכות לטלפון מהרופא. רק שירגיעו אותך ושיגידו שהכל בסדר ושאת צריכה לנוח.
תשתי המון ותכנסי לעשות מקלחת קרה שתוריד לך את חום הגוף ותשתדלי כמה שיותר לנוח. הגוף שלך עבר הרבה השבוע....
תידכני מה קורה איתך
לילוש מקווה שאת מרגישה יותר טוב ממליצה לך להתקשר לרופא/למרפאה ולהתייעץ, תמיד טוב ליידע ובטח לא מזיק. זה יכול להיות סתם משהו חולף! תשתי המון והרבה מנוחה!
לילוש מקווה שאת מרגישה יותר טוב זה לא קשור להריון תנוחי ותשתי הרבה מיים
הי לילוש,
מקווה שאת מרגישה יותר טוב עכשיו , תשתי המון מים... אותי זה מעט מדאיג רק בגלל הקטע של הגירוי יתר שהיה לך... לגבי ההריון אני כמעט בטוחה שאין לך מה לדאוג... אבל אם זה שוב ממשיך, תפני לרופאה שלך, זה לא צחוק... שלא יחמיר הגירוי יתר הזה...
תעדכני מה קורה, תרגישי טוב ותשמרי על עצמך
נשיקותתתתת " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
מאמוש תרגישי טוב!!!!! אני מקווה שזה באמת לא קשור לשאיבה ולהחזרה שעברת.... אם זה ממש כאבים בלתי נסבלים והחום ממשיך לעלות, תפני למיון.. אל תחכי לרופאה שלך. תעדכני מה איתך..
תודה על הדאגה בנות, נחתי ואני מרגישה יותר טוב. עדיין יש כאבים אבל בעוצמה נמוכה יותר עכשיו כואב לי כמו אחרי השאיבה אם שוב יעלה לי החום או שיכאב לי הרבה אני אלך למיון. אני שותה המון, מקווה שזה יעזור שבת שלום מקסימות שלי
שבת שלום יקירה.. שמחה לשמוע שאת מרגישה יותר טוב ובאמת אם החום יעלה וחס וחלילה המצב יחמיר תגשי למיון.. תרגישי טוב