כמה שאלות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, יש לי כמה שאלות על מה שקורה אחרי לידה.

אני 3 שבועות אחרי הלידה והדימום פסק לחלוטין אבל יש לי הפרשות סמיכות בצבע צהוב קצת כהה. האם זה תקין?

מתי אפשר לחזור לפעילות מלאה?

האם יש דברים שאסור לי לעשות בתקופה הזאת? להרים משאות כבדים, להתאמץ וכו'?

לקחתי דוסטינקס לייבוש חלב לפני שבוע, מתי הפרשת החלב תיפסק סופית? אמנם יש שיפור עצום בגודש אבל אני עדיין מטפטפת מדי פעם.

תודה רבה לעונות....

9 תגובות
עמוד 1
  • היי מתוקה

• תודה סיוני, אז אני אמשיך עם הכרוב לעוד שבוע עד שאתייבש סופית...

לגבי הדימום- הוא פסק כבר לפני כמה ימים שאלתי אם הפרשה סמיכה צהובה היא תקינה. היה את זה למישהי (וסליחה על התיאור המגעיל)?

• תקשיבי לדעתי הכרוב זה בזבוז זמן
    הרבה יותר טוב קשירות
    תקחי חתיכת בד ותקשרי חזק חזק חזקקקקקקקקקקקקקקקק מסביב לחזה - זה גם מקל על כאב הגודש וגם מפסיק את החלב מהר יותר

• גם את זה אני עושה....

גם לקחתי כדורים, גם שמתי כרוב וגם נקשרתי כמו מולאן....

בסה"כ יש שיפור עצום, אני לא ממש יודעת מה מבין השלושה עזר .

• לי הכרוב לא עזר
    רק גרם לי להרגיש גועל

• היי מתוקה,
    אני לא ממש הנקתי, ולכ החלב התייבש לי מהר - לא יודעת לייעץ.
    סיוני ענתה לך על כל השאלות..

רק רציתי לכתוב לך שאת מבקרת אצלי במחשבות די הרבה. שולחת לך אנרגיות טובות וחיזוקים

• ההפרשות נורמאליות..

החלב יפסיק לאט לאט....

ב6 שבועות הראשונים אסור להרים דברים כבדים להתאמץ יתר על המידה (ספורט וכ"ו) גם לשכב אסור...כי זה הזמן שלוקח לרחם להתכווץ בחזרה רק אחרי בדיקת רופא ואישורו תאכלי לחזור לתפקוד מלא...

איך את מרגישה?? אם תרצי לדבר אני פה או במייל [email protected]

• תודה בנות...

יש לי תור לרופא לשבוע הבא, הרופא באשפוז אמר לי ללכת אחרי חודש אני מקווה שהכל בסדר....

תודה על התשובות!

• תיאורטית,שבועיים לאחר-לידה יכול להופיע הביוץ..

רופאים פשוט מעדיפים לאתחל את המערכת (כדי שהספירה תהיה נכונה מבחינתם) ולהגיע אליהם 6 שבועות ואז להיקלט שבועיים אח"כ.

יש בזה גם משהו הגיוני ובגלל זה אני זורמת איתם,לתת לגוף מחזור-אחד להשלים ואז לפתוח חדש בע"ה.

אני מכירה 2 בנות,שהלכו לביקורת של ה-6 שבועות..והרופא בישר להן שהן בהיריון.

אני אישית מתעקשת על סיום-תק' ב- 2 מישורים: אולט' ובדיקת-דם: בטא (פחות מ-2), כדי לראות שלא-נותרו חלילה שיירים..כי האולט' לא-תמיד מראה,אצלי לפחות מניסיון-אישי.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה