האם קרה לכן ש... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היו לכן כאבים אבל ממש כמו כאבי מחזור באזור האגן הבטן התחתונה הגב אבל רק בצד אחד??? כבר 3 ימים אני סובלת מכאבים אלו - אפילו שאני משתעלת זה כואב יותר...
    הייתי אתמול במוקד חירום ובדקו את צוואר הרחם את הנרתיק ממש הכל .. והכל בסדר.. ואמרו שזה הגיוני מההתרחבות של הרחם.. השאלה מה זה הגיוני?? רק בצד אחד?
    אגב.. אני בשבוע 16+6
    באהבה...

בולי בלבולי
6 תגובות
עמוד 1
  • לגמרי הגיוני
    אני גם סבלתי מזה

הרחם מתרחבת זה יעבור לך כמה ימים
    בשלב יותר מתקדם זה בכלל נעלם

לי לפחות..

שבת שלום
  • אני לא יודעת לגבי מידת הכאב שאת מתארת, אבל גם לי כואב בבטן עקב התרחבות הרחם וזה נורמאלי.
    אם נראה לך שזה מוגזם תפני שוב לבדיקה, העיקר שתוודאיי שהכל תקין

• הגיוני תהיי רגועה

• כן בטח שזה קרה- זה היה ממש מפחיד בפעם הראשונה שזה קרה לי..
    וזה באמת בגלל התרחבות האגן!

• קודם כל תודה רבה למגיבות באמת שאני לא יודעת מה הייתי עושה אלמלא הפורום הזה! שנית , אני רוצה לשאול שוב כדי להיות בטוחה זה קרה לכן גם רק בצד אחד???????
    באהבה...

בולי בלבולי
  • כן
    לי זה קרה בצד שמאל.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה