עידוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    אני חדשה כאן...רציתי לשתף אולי לקבל קצת תמיכה,עצות...
    אני ובעלי ניסינו להיכנס להריון יותר משנה עד שהתייאשתי ושלחתי אותו לעשות בדיקת זרע שבה גילינו שהצורה של הזרע שלו לא טובה ולא מצליחה לחדור לביצית.אחרי התייעצות עם הרופא שלי הוחלט לעשות הזרעה...וככה אחרי מחזור ובדיקת זקיקים ואולטרסאונד עשינו הזרעה ב 06.10 והייתי הכי אופטימית בעולם...לפני 3 ימים קיבלתי מחזור שהחליט להקדים הפעם ביומיים (כשהייתי צריכה אותו כדי לספור ימים הוא איחר בשבוע ימים במשך כמה חודשים).
    אני רוצה לציין שאחרי ההזרעה התחילו לי כאבים בחזה וכבר התרגשתי ופיתחתי ציפיות והתאכזבתי...
    שיהיה סופ"ש מדהים לכולנו
16 תגובות
עמוד 1
  • היי
    היה לך ממש דימום של מחזור??
    כי בדרך כלל שעושים הזרעה אפשר לדעת במדוייק מתי את אמורה לקבל זאת בתנאי שלקח הורמונים.
    שעשית את ההזרעה הרופא אמר לך שאת מבייצת?
  • אין הרבה מה לעשות רק להתנחם להפעם הבאה תהיי המנצחת
    ב"ה הפעם הבאה תהייה תשובה חיובית
    אמן
  • קודם כל ברוכה הבאה לפורום המדהים הזה בתקווה ששהותך כאן תהיה קצרה.
    כולנו מבינות לליבך ואני יכולה להבטיח לך שכולנו עברנו את מה שאת עברת...

אני מתחילה בקרוב סידרה נוספת של זריקות לקראת ההזרעה השלישית. בפעם הראשונה ממש קיווינו שיצליח אבל בפעם השניה היינו ממש בטוחים ולצערי קיבלתי מחזור ובדיקת הדם הראתה שלילי...

התהליך שאנחנו עוברות מחייב מאיתנו הרבה סבלנות ולהיות חזקות ואופטימיות. אף אחד לא ממש יודע להסביר למה פעם זה נקלט ופעם לא, אבל זה יקרה! אל תפסיקי להאמין ולקוות וגם אותך תבקר החסידה!
    בהצלחה!

• לא עברתי הזרעות אז אין לי מושג בזה..אותנו הרופא ישר שלח להפריות..אז רק רציתי לאחל לך בהצלחה מתוקה..
    [url=http://www.familylobby.com]

[url=http://en.picjoke.net]
  • היי,ברוך הבא לפורום שלנו,גם אני מאחלת לך שהות קצרה ,שנעבור דירה לפורום השכן במהרה.כמו שקרן רשמה לך הרבה מאיתנו עברו ועוברת את האכזבה שלך ,גם אני עברתי שני סבבי הזרעה שכשלו ואח״כ עברנו להפריות,אני אחרי הזרעה ראשונה הייתי בדכאון יומיים אבל בכדי להגשים את החלום הייתי חייבתי לקום על הרגליים ולאגור כוחות ולהמשיך לדבוק במטרה,אז נכון שזה כואב מאכזב ואפילו מייאש אבל תתני לזה להזיז אותך מהמטרה ,אז תרימי את הראש תקחי נשימה עמוקה המון כוחות הרבה רצון וקדימה .... שיהיה המון הצלחה
  • ברוכה הבאה לפורום הכי מדהים לשהות קצרצרה
  • הי...

מצטרפת לברכות של כל המדהימות כאן...
    מאחלת לך בהצלחה בסבב הבא... שיהיה הסבב האחרון
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."

• קודם כל קבלי חיבוק ענק!
    אני גם עברתי 4 הזרעות, שנכשלו, ובכולן כל-כך האמנתי שהנה הפעם זה זה, וכל פעם התאכזבתי קשות. צריך בתהליך הזה המון סבלנות ואמונה, בסוף כפי שראיתי פה לא פעם בפורום, זוכים להגשמת החלום.
    אנחנו פה אחת לשנייה,
    לדבר, לעודד, לחלוק ובאמת זה מאוד עוזר.
    אז שהות קצרה פה בפורום והמון בהצלחה בטיפול הבא. 

• ברוכה הבאה לשהות קצרצרה
  • לילי, בדר״כ לפני שעוברים הזרעה עושים השבחה לזרע....
    אחרי כמה נסיונות אם לא עוזר, עוברים להפריה...
    אני מאמינה שהרופא רוצה למצות את הטיפול לפני שעוברים להפריה...

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה!

• היי קייט,

אני מחזקת אותך ומצטרפת לברכת הבנות לשהות קצרצרה כאן.
    אני ממליצה לך לאגור הרבה סבלנות ולאמר לעצמך בלב שלא נורא גם אם זה יהיה בהזרעה שלישית או רביעית העיקר שיקרה! זה מה שהרגיע אותי..
    בכל אופן אני עברתי 5 הזרעות והפרייה אחת שמחכה לתשובה. ההזרעה החמישית מבחינתי הייתה רק בשביל לעשות משהו עד האישור להפרייה מהקופ"ח. היה ברור לי שהסיכוי קלוש בגלל נתוני הזרע הבינוניים.
    יש תהליך מאוד ברור של 6 הזרעות לפניי הפרייה ורק אם נתוני הזרע ממש לא טובים אז הרופא ממליץ מעבר להפרייה לפני 6 הזרעות.

תשתדלי להיות חיובית, רגועה ושמחה וזה יבוא!!!
  • איזה בנות מקסימות אתן
    תודה רבה על התמיכה
    שירן לגבי השאלה דלך על המחזור זה באמת היה קצת מוזר כי הוא היה רק יומיים ולא דימום חזק אז חשבתי אולי ללכת מחר לעדות בדיקת דם רק כדי להיות בטוחה שאני באמת שלילית?
    מה דעתכן?
  • את צודקת לגמרי! אני תמידי עשיתי בדיקת דם גם כשידעתי שקיבלתי מחזור ואין סיכוי.
    יש לי חברה שסיפרה שקיבלה מחזור אחרי הזרעה והבינה שנכשל.. הייתה לה זרימה כמה ימים ורק אחרי שבוע כשהייתה בתחילת טיפול גילתה שהיא בהריון!
    לא רוצה להשלות אותך, אבל תעשי תמיד!
  • אני ממליצה לך לעשות בדיקת דם, דקירה קטנה והתשובה חד משמעית....
    לא משנה מה תהיה התוצאה (מקווה שחיובית) את תהיי הרבה יותר רגועה והמחשבות לא יעסיקו אותך!!!
    מחזיקה לך אצבעות, אולי תהיה הפתעה נעימה!

• מבינה לליבך
    אני לפני הזרעה ראשונה אחרי שגילנו שלבעלי יש רק 2 אחוז תאים תקינים...ומעט זרע..
    אצלי הכל תקין!
    הרופא הסביר שבמצב שלנו נכון לעכשיו סיכוי הזרעה רק 10 אחוז..
    הוא אמר שאם ההזרעה תיכשל נעשה הזרעה נוספת ואם לא עזרה ישר להפריה שאמר שהסיכוים טובים!!
    אז תני חיוך! הכל לטובה...בהריון את תהי אני בטוחה.
    אין מה לעשות זה תהליך ארוך ובאמת צריך סבלנות
    ואני לא מאמינה שאני כותבת את זה כי אני בעצמי לחוצה ולצערי עולות בי מלא שאלות למה ולמה...אבל אין מה לעשות זה המצב אני מבינה ואני ממשיכה הלאה.

בהצלחה יקירה
  • תודה רבה יקירתי!!!
    שיהיה גם לך המון המון בהצלחה, אני מחזיקה לך אצבעות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה