רציתי להזהיר אתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש חברה שמתקשרים לאנשים ומציגים את עצמם בתור החברה הסלולרית שלהם (אם יש לך אורנג' אז הם אומרים "שלום מדבר **** מאורנג'" - וכן הלאה לגבי כל חברות הסלולר) - הם מציעים שירות איתור מכמונות מהירות. חודש ראשון חינם ללא התחייבות ולאחר מכן אפשר לבטל מתי שרק תרצו ואפילו מתריאים כמה ימים לפני גמר החודש הראשון חינם.
    הבעיה היחידה שהם לא עונים לטלפון שלהם אף פעם - הם לא קשורים לחברות הסלולר ולכן חברות הסלולר לא יכולים לעזור לכן - ונשארים תקועים עם חיוב קבוע בחשבון הסלולרי.

אני נדפקתי - לא רוצה שגם אתן תדפקו

8 תגובות
עמוד 1
  • מזל שאת רושמת את זה התקשרו אליי עשרות פעמים לגבי זה ונפנפתי אותם
    איזה באסה שאת לא מצליחה לתפוס אותה פשוט חוצפה
    נתת להם כרטיס אשראי?

]
    ]
  • זה האבסורד הם לא צריכים ברגע שהם מקבלים אישור טלפוני ממני הם מבחינתם מעבירים את החיוב לחברה הסלולרית וגובים לי דרך החשבון (הם מוודאים תעודת זהות ו4 ספרות אחרונות של אמצעי תשלום)

כרגע שלחתי להם מייל זועם ומבחינתי זה הצ'אנס האחרון שלהם לפני פניה לגופים המתאימים

• וואו סיון צודה רבה... אלינו עדיין לא התקשרו... תתבעי להם את הצורה.

דברו איתי בפייסבוק

• לי היתה שיחה מוזרה אחרת...

התקשרה אליי מישהי שטענה שהיא מפלאפון ושאלה אותי אם אנחנו באורנג' ואמרתי לה שלא, אנחנו בפלאפון. היא ענתה שזה כנראה טעות אצלה
    ובזה הסתיימה השיחה

תודה שאת מזהירה

אשמח אם תצביעו עבורי בתחרות תפירה. "תמר – כרית פו הדב עם בד תפוחים"
    אפשר מכל מחשב וגם מהנייד! זה לוקח דקה, תודה

http://www.avonlea.co.il/index.php/holiday-contest-voting
  • תודה

• רק תראו מה קורה כשרוצים לשלוח להם מייל לביטול השירות - זאת ההודעה שמקבלים חזרה
    ‏‏"תיבת הדואר של הנמען מלאה ואינה יכולה לקבל הודעות כעת.Microsoft Exchange לא ינסה להעביר הודעה זו שוב עבורך.נסה לשלוח הודעה זו שוב מאוחר יותר או פנה לנמען ישירות"

אני אקרעעעעעעעעעעע את הבנייייייייייייייייייייי זונותתתתתתתתתתתתת האלההההההההה
    הם התעסקו עם הבן אדם הלא נכון!!!!!

• חומר מעניין עבור רפי גינת
    55555
  • חומר מעניין עבור רפי גינת
    55555
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה