היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי רק רציתי לומר לך שאהבתי את הגישה שלך שאת מעוניינת להרות טבעי גם אני חושבת ככה אני מקווה שאכנס להיריון הכי טבעי שיש לכן אני מתכוונת לנסות שנה עד שנה וחצי אני לא ממהרת לאף מקום צריך לחשוב שכשזה יבוא זה יבוא בזמן הכי מתאים לנו הכל מלמעלה מה שצריך לקרות יקרה וכמה שפחות תתעסקי בהליכים רפואיים ובהחדרת הורמונים לגוף יותר בריא ! כמובן שאם אין ברירה אז אין ...
שבת שלום מאמי
נועלה אני ממש מסכימה עם הגישה שלך אני בטוחה שעם הגישה הזו בקרוב מאוד תהרי ונכון הכל לטובה
בהצלחה
את צודקת אין לאן למהר הכל יבוא לנו הכי טבעי שיש.....
גישה טובה....להיות רגועות הכי עוזר... הכל יקרה בסוף...בשורות טובות לכולנווו
חני
שיהיה המון בהצלחה.... גישה חיובית וטובה !! :))))
איך אומרים.... היום הראשון למחזור הוא גם היום הראשון להריון.... שמעתי על לא מעט מקרים שבהם שיחררו מהלחץ וההריון בא טבעי! הלוואי שגם אצלכם! סבלנות ואופטימיות משתלמים בסוף.