בהמשך להודעה הקודמת שלי :((( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות....
    כתבתי את ההודעה הקודמת בעת תיסכול ממש ענקי ואני כלכך גמורה!!!!
    מצד אחד אין שעות שינה... ובעלי חושב שאם הוא קפ להרגיע את הילדה שעה בחמש בבוקר אז הוא "פינק" אותי בעוד שעת שינה..לא מבינה למה זה פינוק ולא צורך בסיסי אחרי לילה מלא הנקות!!!

יום ממש קשה עובר על הקטנה שלי...
    היא לא אכלה היום ארוחה של יותר משש דקות.. אחרי כל "ארוחה" היא התפתלה מכאבים של גזים שאין דברים כאלו...
    הכל עשיתי אמבטיה עיסויים שכיבה על הבטן.. מה שעוזר זה היא ישנה עליי על הבטן.. אבל איך אפשר לתת לזה להיות ככה שעות??
    אני כואבת מלשמוע אותה סובלת.. מרגישה אשמה שהיא סובלת בגללי, בגלל החלב שלי בגלל הקושי עם הקקי מרגישה כושלת מאוד כאמא!
    ובנוסף לזה אני צריכה "להשלים" עם התשובות של בעלי של אני עושה דברים בדרך שלי.. אצלי תוך עשר דקות הילדה נרגעת והוא שעות מתמרח עם תנוחות שנוחות לו ולזה שהוא יראה טלויזיה מאשר לקום להסתובב איתה ככה שאני מצטערת אבל אני מרגישה לבד!!!!!

המורל שלי ממש בקנטים ואני רק בוכה כבר יומיים אין לי אויר לנשום כבר מאתמול אחרי הצהריים עד עכשיו ישנתי אולי ארבע שעות!!!
    ממש ממש ממש מתוסכלת!!!

9 תגובות
עמוד 1
  • אוי מאמי !! איזה עצובה את נשמעת

עם יכולתי לתת לך עצה אבל לצערי עדיין אין לי ניסיון בזה

חוץ מחיבוק גדוללללללללל ענקקקק
  • מאמי... המון

• אולגה מאמי- תודה על החיבוקים יקירתי... אני באמת ככה לא מוצאת את עצמי כבר!!!
    קליפסו - אני בטוחה שזה גזים כי אני שומעת ומרגישה את הגזים בבטן שלה אחרי ההנקה והצרחות והבעיטות והקיפולי רגליים.. מעידים על גזים.. היא עם בעיות של קקי עושה קקי פעם ב.....ברמה של שמונה ימים בלי קקי
    וטפו טפו כשהיא ישנה היא ישנה בסדר גמור במה מתבטאת דלקת אוזניים בגיל הזה סתם אשמח לדעת?... אין לה חום או משהו חריג... רק טיפה פריחה מההורמונים שנעלמת אחרי יום....
    ולמשל עכשיו בהנקה היא היתה בסדר.. אכלה רבע שעה.... ואחרי זה רגועה כפרה עליה....
    הבעיה היא כל יום מחמש בבוקר עד בערך תשע בבוקר.. (גם בבוקר היא אכלה מצויין) ומחמש בצהריים עד תשע בערב... קבוע....
    כל משך היום הזה היא לא אכלה בכלל טוב משהו כמו 4-6 דקות האכלה שאחר כך צרחות ונרגעת וישנה עד האכלה הבאה....
    ואז זה יצר רצף של גזים...

• ירדני- אנחנו עלינו על דלקת אזניים בגלל שהיא הפסיקה לאכול הרבה והייתה בקושי ישנה... יום אחד לא הפסיקה לבכות משעה 4 בצהריים עד 4 וחצי לפנות בוקר. לא היה לה חום, אבל זה היה באמת חריג, אז לקחנו אותה למיון והרופאה מצאה לה שם את הדלקת.
    אה, ועוד דבר, הייתה לה הפרשה כהה מהאוזן (יותר כהה מבדרך כלל, נוטה לחום). בגלל שלא לבעלי ולא לי לעולם לא היו דלקות אזניים, לא שיארתי שזה יכול להיות קשור, חשבתי שזה הצבע שאמור להיות. אחרי המקרה הזה הייתי הרבה יותר קשובה לכל התסמינים האלה.

אצלך זה באמת לא נשמע כמו דלקת.
    אבל 8 ימים עצירות זה קשה אפילו לאדם מבוגר... ניסית לשחרר אותה עם מדחום או אולי שליש נר גליצרין לילדים?
  • ירדנוששששששש

• אני הייתי שמה את שי-אל בקנגרו עליי פלאים מה שזה עושה..היא הייתה ישנה ככה כמה שעות ואני הייתי יושבת איתה מסתובבת איתה בבית

• אוףףף איזה תקופה זאת אני עדיין לא שכחתי.
    לגבי הקקי גם נועה לא הייתה עושה אמרו שזה בגלל
    ההנקה המלאה( אין פסולת לחלב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה