עגלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, עדין לא עשיתי הזמנת לידה אני מקווה שאני לא משוגעת שחיכיתי כל כך הרבה..
    בקשר לעגלה ממש אהבתי שני סוגים:
    1. סטוקי משהו כזה
    2. מוצ'י
    מה יותר טוב אני יודעת שמוצ'י נורא נורא כבדה..

מישהי מכירה?

תודה,
    שנ
    [/url
5 תגובות
עמוד 1
  • לי יש את מוצי,היא באמת כבדה, אבל שווה
  • סטוקי - לא ממש אוהבת, סוררי.

מוצי - אני מאוד רציתי לקנות כי מכל העגלות שראיתי היא מתקפלת בצורה נוחה, היא יציבה וגם מאוד יפה לדעתי. עד היום כשאני רואה אותה אני מאוד מתלהבת. לא קניתי אותה בסוף רק כי היא לא נכנסת אצלנו בכניסה של הבית כי היא מאוד רחבה...
    בסוף קניתי את הפג-פרגו סווץ' איזי דרייב 2011 שיכולה להיות גם אמבטיה וגם טיולון.
    מוצי כבדה רק עם את מקפלת אותה עם הטיולון כי השלדה עצמה לדעתי לא ממש כבדה.

תבדקי שגם אצלך זה עובר ברוחב. אם כן, הייתי הולכת על מוצי.

אה, ותזמיני כבר כי הבנתי שלוקח הרבה זמן עד שמביאים אותה ולא בכל החנויות יש במלאי.

עוד משהו, פעם ראיתי איזה לינק של החברה היבואנית שכתבו שרק אם קונים שמקומות מורשים יש אחריות ולא בכל חנות. אני לא יודעת אם עד היום זה ככה.

בהצלחה בכל בחירה
  • לא אוהבת את שניהם

• בהחלט יש לך טעם מכובד
    לנו יש סטוקי
    ובנוסף גם טיולון של מוצי

• בהתחלה רציתי סטוקי אחרי זה ירד לי ממנה
    וקניתי אי בי סי דיזיין

ודרך הגב סטוקי מוכר רק אחד בארץ עם אני לא טועה
    שב טוב בנתניה

לפי מה שאני הבנתי

לגבי מוצי -לא כל כך אהבתי

בהצלחה