עזרה בבקשה :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יש לי 2 שאלות ואני צריכה את עזרתכן.. :)

אני בשבוע ה-21+ והתחלתי לסבול לפני כשבוע בערך מכאבי גב בעמוד השידרה למטה- באמצע... האם מישהי יודעת ממה זה נובע? ואם יש לזה טיפול? האם אפשר לשים כרית חימום על מנת להקל על הכאבים?

שאלה נוספות למבינות שמביניכן.. מישהי יכולה להמליץ לי על משחה נגד סימני מתיחה? אני בספק אם זה יעזור.. אבל אולי מישהי מכירה קרם/ גל והיא ממליצה?

תודה וסופש מהנה :)
6 תגובות
עמוד 1
  • לגבי השאלה הראשונה כאבי גב הם דבר שכיח בהריון,
    נסי להרים רגליים להקל על המשקל...
    לגבי הקרם - יש קרם ליידי פיצפון של ד"ר פישר...
    למרות שסימני מתיחה זה עניין גנטי...לא בטוחה שקרם יכול להעלים או למנוע...
    יש קרם גם בשילב שאני השתמשתי בו לא זוכרת את שמו...
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• כמו שכתבו לך.... סימני מתיחה זה גנטי וסביר להניח שקרם לא ישנה את

בהיריון הראשון ממש הקפדתי ומרחתי כל בוקר / ערב ולצערי בסוף שמיני התחילו לצוץ הסימנים. חלק מהסימנים עוברים עם הזמן, אחרי ההיריון.

לגבי הכאבים, אני לא זוכרת אם היו לי ואם זה אומר משהו....

בהיריון יכולים להיות הרבה כאבים, בכל מיני מקומות. אם זה משהו שנראה לך חריג או מטריד אותך תתייעצי עם רופא או אחות היריון

אשמח אם תצביעו עבורי בתחרות תפירה. "תמר – כרית פו הדב עם בד תפוחים"
    אפשר מכל מחשב וגם מהנייד! זה לוקח דקה, תודה

http://www.avonlea.co.il/index.php/holiday-contest-voting
  • הבנות היקרות כבר ענו לך...
    שיהיה בהצלחה ותרגישי טוב

[url=http://www.postimage.org/]
    נסיכים שלי אוהבת אתכם....!!
  • כאבי גב זה תופעה נורמאלית..היא נגרמת ממשקל הרחם שמחובר לרצועות השרירים בגב...הרחם גודל=מתיחה של השרירים ועומס עליהם=כאבי גב

• לאן נעלמת?? אני רואה שאת מתקדמת יפה

• לגבי כאבי גב - לא יודעת לעזור, סליחה.

לגבי הקרם - אני משתמשת בשמן הריון של חברת Wellda, זה שמן טבעי מתמציות פרחים ומאוד נעים על הגוף. קונים את זה בסופרפארם. הוא עולה בסביבות 80 ש"ח, זה בקבוק לא גדול אבל בטוח יספיק לך לכל התקופה.

בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה