בנות שאלה למי שאחרי שאיבה והחזרה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום זה כבר היום ה 3 להחזרה של העובר ואני עדיין עם כאבים בבטן החתונה כמו אחרי השאיבה השחלות ממש כואבות בכול תזוזה שלי..וגם היו לי היום כאבי מחזור מש חזקים שעברו עם הזמן והים בבוקר נתפסה לי הבטן בואחד כאבים חבל''ז שרצתי לשירותים (סליחה על הגועל) ובקיצור כמו קילקול כיבה..אני מנסה כול פעם לעודד את עצמי שאולי בכול אופן זה יצליח "כנגד כול הסיכויים" למרות שיש לי גם טיפולי שיניים רצחניים לעבור משבוע הבא שזה הדבר שאני הכי מפחדת ממנו אני רק רואה את הכיסא במרפאה וישר מקבלת פיק ברכיים..אבל אין לי ברירה כבר 4 שנים לא ביקרתי רופא שיניים בגלל זה המצב של הפה שלי חמור מאודדדדדדדדד..הרופא אומר שבחודשיים הראשונים מותר טיפולי שיניים ואף הרדמה מקומית זה לא פוגע בעובר ההיתכן? מישהי פה מכירה אולי מה התחושות של השתרשות?
    [url=http://www.familylobby.com]

[url=http://en.picjoke.net]
2 תגובות
עמוד 1

• גם אני סובלת מכאבים כאלו
    זה כנראה גירוי של השחלות, תשתי המון המון מים
    יכול להיות גם שזה וירוס ולא קשור לטיפול כי יש וירוסים עכשיו של שילשולים.
    ותנסי לנוח כמה שאפשר ושוב תשתי המון מים

אני יודעת שיש אפשרות לעשות טיפול שיניים בהריון, תלוי מה צריך לעשות
    יש גם כל מיני סוגים שונים של הרדמות שניתן להשתמש בנשים בהריון.
    תרגישי טוב
  • היי מותק,

תני לרופאים את הקרדיט שהם יודעים מה מסוכן ולא בריא לאישה שעוברת תהליך שכזה. לצערי אני בטוחה שאת לא הראשונה שזה קורה לה.
    לי אמרו במרפאה שמאוד חשוב לשמור על המורל ולהאמין שזה קורה בפעם הראשונה
    (ותאמיני לי שככל שמתקרב התאריך זה נהיה יותר קשה..).
    תרגישי טוב ותשתי המון כי זה מה שמפחית את הכאבים של הגירוי יתר, לי זה עבר אחרי 5 ימים.

בהצלחה!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה