רוצה בת! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה צריך לעשות כדי שתיהיה בת?
    ]
4 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שבפורום הזה לא משנה מה יהיה לך...
    העיקר שניכנס להריון תקין ומשמין

אבל הבנתי שאם יש לך בת יש לך יותר תופאות לוואי בהריון..

למרות שזה לא בהכרח נכון....

לכל אחד והתאוריה שלו,
    העיקר הריון בריא ותקין!!!!!

בהצלחה
  • יש לך בנים?

לבת צריך לעשות סקס חמישה-שבוע ימים לפני הביוץ וכל יום... ביום הביוץ ויום לפני לא לעשות בכלל...ואחרי יומיים שלושה מהביוץ לעשות שוב....
    לבת - את צריכה לגמור אחרי בעלך ולא לפני, לבן - הפוך...
    יש גם קטע של שטיפות האיזור לפני...שכחתי, בקיצור תכתבי בגוגל יתן לך כל מיני מאמרים תחפשי משהו שמדבר בערך על מה שאני ציינתי כאן...

תקראי על זה באינטרנט... 87 אחוז שזה מצליח...
    אם את עושה בביוץ גבוה כלומר ביום הביוץ עצמו רוב הסיכויים שזה בן...
    אז צריך לעשות לפני והרבה....

לי באופן אישי, מה שבא ברוך הבא...רק שיבוא כבר... מחכה שנה וחצי כבר
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • להרות מבעלי

• אני הבנתי שאין תרופת פלא לבת..זה תלוי עם הדם שלך יתחלף לפני בעלך הכוונה היא למחזור הדם הריי כול בן אדם פעם ב 3 שנים הדם מתחדש אצלו, חמותי יודעת איך סופרים את זה לפי תאריכי ליה של אשה והגבר אצלי היא קבעה בול ועוד התווכחתי איתה שיהיה בן והיא בשי הרוגע אמרה לי "חכי ותראי" ובאמת יצא לי נסיכה מקסימה..
    [url=http://www.familylobby.com]

[url=http://en.picjoke.net]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה