למי צריך להתחיל בסביבות 4/11/11???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות למי צריך להתחיל המחזור בסביבות ה-4/11/11?????

בואו נתאחד!!!!

בואו נשתגע לפחות ביחד עד השבוע הזה.....

מי איתי???????????
48 תגובות
עמוד 1
  • את לא מבינה איזה לילה עבר עליי ,אני אמורה לקבל מחר בתקווה שאני לא יקבל אני כלהיום במחשבות ובפחדדדדד...אני מרגישה שיש לי גוש בלב אני לא רוצה לקבלללללל:,(
  • אוי אוי איך אני מקירה את ההרגשה הזאת...... את חייבת לקחת את עצמך בידיים!!! תאמיני לי אחרי 9 חודשים אני מתרגשת כל פעם מחדש לפני תחילת המחזור בציפיה...... איך אפשר שלא????? אני מקווה מקווה מקווה בשבילך!
  • חחחחח לא סגרנו משהו?!?!?!
  • חחחחח...... אני רגועה כמו עלה שנידף ברוח..... רק אומרת שהיא לא לבד כולנו מרגידות כך לפני בואו של המחזור, אבל מחזיקות מעמד....
  • לי יש תחושה טובה לגבייך....
    עדכני...
    :)
  • הלוואי!

התחילה הספירה לאחור....
    (או קדימה)......
    בעוד שבוע וקצת נדע תוצאות...............................
  • אני שוב מצטרפת אני צריכה לקבל ב29.10. עוד שבוע.... המעקב המשותף ממש עוזר לי.. נחמד לעבור את זה ביחד.
    אנחנו אגב מנסים כבר 7 חודשים, יום ראשון אני אקבע תור למעקב זקיקים לדעת מתי בדיוק אני מבייצת.. והחודש לא יצא לנו לעבוד על זה אחרי התאריך של יום הביוץ המשוער אלא רק לפני ובאותו יום.., אז אני חושבת שהסיכויים שלי לא גבוהים החודש.. אבל שוב אני מחזיקה אצבעות לכולנו

אפי
  • לא להספיד לא להספיד... כמו שאומרים אצלינו...

לכי תדעי אולי טבעי זה הכי הכי
  • הלוואי והייתי יודעת מתי אני אמורה לקבל..
    המחזור שלי לא הגיע החודש בכלל.. כנראה בגלל לחצים וכל השטויות האלו..
    אבל בדקתי השבוע עם מקלות ביוץ והראה לי שני פסים ביום שני/שלישי..
    ככה שבעיקרון אני אמורה לקבל בתחילת נובמבר..
    נהיה במעקב.. ונקווה שאף אחת מאיתנו לא תקבל בכלל ב-9 חודשים הבאים.. :)
    me

• אפי
  • new1 אני ממש איתך, שני-שלישי היה ביוץ, כלומר המחזור צריך להגיע אי שם בערך ב-2.11
    המון המון אצבעות והצלחות לכולנו!!!!!
  • אני מצטרפת!! אמורה לקבל ב-3.11 אבל מקווה מאוד שלא יגיע :)
  • הי בננות,
    גם אני מתפקדת- אמורה (לא) לקבל ביום שבת הקרוב, ה- 29/10/2011... מקווה שהפעם זו הפעם של כולנו...

שבוע טוב,
    יפעת.
  • וואיייי בנות הלוואי!!!! בואו נשבור שיא החודש!
  • בננות, גם אני צריכה (לא) לקבל בתחילת נובמבר, בסביבות ה 02/11 !!

אני מחזיקה לנו אצבעות הלוואי הלוואי שלא נקבל ושכולנו ניכנס להריון בריא וקליל! :)
  • יווו גם אני בדיוק בתאריך הזה!!!

אתן לא ממש מכירות אותי, הייתי פה עם בנות אחרות ויצאתי לתקופת אתנחתה קלה מכל השיגעון הזה... אני נכנסת לקרוא מדי פעם פחות להפיץ הודעות כמו פעם.

אבל, אם כבר גם אתן אמורות לא לקבל בתאירך הזה... אז נשתגע יחד
  • ברוכה השבה!
    כמה זמן את מנסה להיכנס להריון?
  • תודה מקסימה!
  • ואני חשבתי שאני מנסה הכי הרבה זמן פה באתר...., זהו החודש ה 10 שלי לנסיון ואני אמורה לקבל ב4/11/11 בתקווה שלא.... האם עשיתם בדיקות????
  • בננות, בהחלט משמח שאנחנו פה לא לבד ויש לנו אחת את השניה אבל עדיין לא קל לעבור את תקופת ההמתנה הזאת... כל חודש אותו סיפור - מיום הביוץ ועד יום קבלת המחזור הסקרנות וחוסר הסבלנות מכפילים את עצמם כל שעתיים בערך. מה עושים??... אני טרם מצאתי פטנט מנצח... יש למישהי רעיונות?
  • אדוה- זה בהחלט הרבה זמן.. אני מניחה שהסיבה היא שאולי לא ממש חישבתם את תאריכי הביוץ?
    בכל אופן-אל תדאגי, יהיה בסדר!
    יש לי תחושה שיהיו בשורות טובות ובקרוב!!

ענת, הפיתרון שרשמת (שהוא לא בדיוק פתרון אבל בהחלט מסיח את הדעת) זה קצת שופינג חחח, זה אף פעם לא מזיק!

וגם... אני לא יודעת מה מצבכן, אבל מה ש"מעודד" אותי זה שכשלא הלך לי בכל חודש-אז איכשהו דירבנתי את עצמי לרדת במשקל, ככה ש"נקודת הפתיחה" שלי מבחינת משקל כשאני אכנס להריון תהיה נורמאלית יותר...

כן.. מפגר,שטחי, אבל כל אחת שתמצא את הפסיכולוגיה של עצמה

• רוי, הצחקת אותי אם כל חודש במשך שבועייים אני "ארגיע" את עצמי עם שופינג, לא בטוח שבסוף התהליך ישאר לי מי שיכניס אותי להריון
    משקל במקרה שלי לא כ"כ רלוונטי (אני בצמב אופטימלי בתקופה הזאת), אבל מייד עלה לי בראש רעיון חלופי - לחזק את שרירי הבטן יותר ויותר בכל חודש, זה גם שיפור משמעותי לנקודת הפתיחה!
    חלק מה"בעיה" זה נגישות יתר לאיינטרנט בעבודה, וכשיש ימים רגועים אז בכלל... אני מתחילה להתגעגע לימים שבהם לא היה לי אינטרנט
    יאללה יהיה בסדר! צריך להינות מכל יום ויום, כי... יום שעובר - לא חוזר
    ענת
  • טוב, יש בזה משהו
    אם בעלי ישמע אותי סביר להניח שגם לי לא יהיה מי שיכניס להריון

את בהחלט יכולה לעבוד על שרירי הבטן/רצפת האגן (נראה לי שככה זה נקרא)
    אני בינתיים יעבוד על ה 5 קילו המיותרים שלי!

• גם אני אמורה לא לקבל ב-02/11
    מקווה לטוב-מנסה כבר חצי שנה..
    כבר קצת מתוסכלת

• רוי איזה מאמי את...
  • בע"ה!!!!
  • בננות, אני ממשיכה את ההתפקדות!

יש עוד בערך שבוע!!!!!!
    (חלקנו אמורות בסוף אוקטובר וחלקנו בתחילת נובמבר)

אבל יותר מעודד לשמוע "שבוע "
    זה נשמע קצר יותר
  • נכון נכון חחח...... לי צריך להתחיל בתחילת נובמבר, עוד שבוע עוד שבוע חחח.....

• אפי
  • בנות זה מתחיל להתקרבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
  • עכשיו כבר התחילו לי ספקות...
    פתאום אני חושבת שאולי הסתמכתי החודש על בדיקות הביוץ יותר מדי...

כי הן הראו במשך 3 ימים 2 פסים (שזה לא הגיוני) וקיימנו יחסים רק ב 3 ימים הללו אבל לאחר מכן הפסקנו..
    (כי כבר היינו מותשים! אחרי נופש באילת מאוד אינטנסיבי )

ואני קולטת שאי אפשר להסתמך על הבדיקות האלה ב 100%, היינו צריכים לעשות גם אחרי!!!

אוף מקווה שיהיה טוב..

יאלה, עוד שבוע ל "מניאק"
  • בנות, לא להיכנע לפסימיות, עוד קצת!
    למרות שאני בעצמי התחלתי "להרגיש" שזה לא החודש שלי... פתאום יצאו לי כל מיני "חברים" על הפנים כמו שקורה בד"כ לפני מחזור, והכאב בחזה נרגע. וסתם תחושה שאני לא בהריון.......
  • כן.. אני מבינה למה את מתכוונת
    את מרגישה ש"זה לא זה החודש"...

(למרות שכל הזמן אומרים שהתסמינים של הלפני מחזור הם כמו התסמינים של הריון... עדיין.. אני בטוחה ש "כשזה יהיה זה" אני אדע )

אבל בואו לא נספיד! ובמקביל נחליט שגם אם זה לא יהיה החודש-
    אנחנו נרשה לעצמנו להתבאס לא יותר מכמה שעות!!!

• בנות מה קורה פה??????? איפה האופטימיות???????? הכל יהיה בסדר בעזרת השם כוווווולנו ניקלט החודש!!!!!!!!!
  • הי,
    גם אני ממשיכה את ההתפקדות שלי- היום זה היום ה- 25 לווסת, בד"כ מקבלת כל 28 ימים... החודש רדיתי בפועל שלי (הידוע בשם: בעלי) ו"כפיתי" עליו יום כן יום לא החל מיום 9 לווסת ועד ליום 22 לווסת (על כל מקרה) .
    האמת שתכננתי גם בימים האחרונים לעשות מאמץ נוסף, אבל באמת שכבר קצת ריחמתי עליו... כמה עבודה הוא נתן! מגיע לו בונוס שמן...

אז זהו בעצם... נותרו לי עוד כמה ימים עד שאדע אם המאמצים השתלמו... בלי שום קשר, אצלי המחזור מתחיל יומיים קודם בדימום חום, אז בטח אדע אם זה לא הצליח עוד לפני שאקבל מחזור... נקווה שזה לא יקרה!!!

נשיקות ובהצלחה לכל המתפקדות... החודש שוברים פה שיא חדש בכמות הנקלטות!!! לעבודה.
    יפעת.
  • ענתי לפני שגיליתי שאני בהריון גם לי הפסיקו כאבים בחזה ויצאו לי הרבה מאוד " חברים " ממש לא יפים על הפנים, הגב הצוואר והחזה !!
    אלוהים ישמור !
    היו לי כאבים בבטן תחתונה כמו לפני מחזור ואמרתי לעצמי החודש אחרי מחזור ישר לקוסמטיקאית אבל המחזור לא הגיע
  • טוב יפעת, הרסת אותי מצחוק עכשיו!!

ממש "מסכנים" הפועלים שלנו! חחח

אני גם מקווה שהחודש נשבור שיאים (למרות ששוב, יש לי הרגשה שלא..
    אבל אין לדעת... )

והלן- זה מעודד לדעת שהרגשת סימפטומים של מחזור לפני התאריך המיועד..

אצלי- אין כ"כ תופעות לוואי לפני כן (לא כואב לי החזה ולא מופיעים לי "חברים")

אבל (!) יש לי מצב רוח רגיש וקרבי במיוחד לפני מחזור...

אז אם ארגיש בקרוב תחושות כאלה- עדיין לא אאבד תקווה
  • אוי בננות, אם לא היה אתכן -היה צריך להמציא אתכן!
    יפעת, אני מקווה שהפועל שלך יקבל בתור בונוס אותך בהריון.... אחרי כזאת עבודה מאומצת ומכובדת... נקווה שיהיו ותוצאות אגב גם אצלי המחזור מתחיל כמו אצלך, אז זה באמת מקצר את זמן המתנה.
    הלן, את כרגיל מצליחה להרגיע את כל העולם בכלל, ואותי בפרט... חזר לי שמץ של תקווה
    רוי, כמו שאת רואה - ממש לא תמיד אפשר לדעת... אנחנו סתם מתעסקות בזה בגלל חוסר סבלנות.
    בקיצור.... מקווה שאכן נשבור את השיא של החודש הקודם פה!!!
  • אין עליכן פשוט תענוג להיכנס לפורום הזה ולראות את היציאות של כולן חחחחחחחח
  • גדול!!!!!!!!
  • היי בנות...
    אני הייתי אמורה לקבל ב29 כמו יפעת אך לצערי קיבלתי אתמול.... לפחות ככה נראה לי אני כל כך לא רגילה לדימום של יום אחד וגם זה בקושי.. מה שעוד יותר משגע אותי אותי כי לאחר מכן אני מתחילה לחשוב שאולי זה לא מחזור. אוף אני מתחילה להשתגע!

אפי
  • אפי, גם לי המחזור הקודם התחיל בדימום ממש ממש קטן
    וגם אני התחלתי לחשוב (וקיוויתי) שאולי זה לא מחזור...

תנסי לא לחשוב על זה.. אם תהיה הפתעה ופתאום הדימום ייעצר אז שווה אולי לבדוק את זה..

בכל מקרה- אל תתבאסי.. יש לך חודש חדש שאת יכולה לנסות בו שוב
  • הי בננות, בוקר טוב וגשום לכן
    עדכון בוקר קטן: נראה לי שהמחזור בדרך.... גיליתי קצת הפרשה וורודה בניגוד, מבחינת ימים ומבחינת איך שזה נראה עושה רושם שזו תחילת מחזור קלאסית....באסה! (לא מספידה, לא מספידה, אני אופטימית אבל גם מציאותית....)
    מקווה שכל השאר הבנות כן בהריון!
    יום טוב,
    ענת
  • וואי תודה על התמיכה זה באמת עוזר. האמת שמאותו יום לא היה לי דימום... אני לא תולה תקוות כדי לא להתאכזב, מה שיצא יצא.. אם אני לא אקבל שוב בשבת-ראשון אני אבדוק את העניין
    אני מתחילה מעקב ביוץ חודש הבא מקווה שיהיו הפתעות!!
    שיהיה לנו בהצלחה! אמן

אפי
  • ושוב אני מעדכנת...
    יום 26 לווסת, מקבלת כל 27-29 ימים, ועדיין אין זכר לכלום... אין דימום חום (כמו שיש לי תמיד יומיים שלושה לפני מחזור), יש רק הפרשות לבנות.
    אני מאוד מנסה לא לבנות תקוות וציפיות ולחפש סימנים בכל דבר קטן שקורה לי (כמו למשל, תפקודים מוזרים של מערכת העיכול שלי שיכולים גם לנבוע ממשהו שאכלתי)...

אבל כ"כ קשה לי שלא לחשוב על זה!!! מה עושים??? אתמול הפועל שלי שאל אותי "אם ננסה עכשיו, יכול להיות שזה יגרום לך להיקלט?", אז אמרתי לו שרוב הסיכויים שלא בגלל שכנראה הביוץ עבר, אבל שאפשר בשביל הכיף...
    והוא עונה לי בלי למצמץ: "בשביל הכיף אני אראה כדורגל, יש משחק חשוב"

לא למות ממנו??? טוב, אבל אותי זה בעיקר הצחיק... אמרתי לכם שהתשתי אותו לגמרי החודש...
    יפעת.
  • חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    אין יפעתי את קורעת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
  • איזה חמודה את הלן!!!!!

מה את עושה כדי לעלות את המודעות
  • כן נשמע הגיוני...

הזרע נאגר ומשתבח :)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה