אמאל'ההההההההההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב בנות זה הרבה יותר קשה ממה שחשבתי שיהיה. ואני מודה שאני כבר לא כ"כ חיובית ככל שזה מתקרב.. למה? כי כל הבטן שהייתה ירדה. אין שום תופעות לוואי ומחר היום ה-12 אחרי החזרה. אני בלחץ אטומי והבטן כואבת רק מלחץ..
    כבר עברתי 5 הזרעות וזה ממש לא אותו דבר כי הפרייה זה הרבה יותר מוחשי. מכניסים לך עוברים טובים לרחם, אז למה לעזאזל הם לא משתרשים???
    טוב אחרי שפרקתי..
    יש כאן מישהי אחרי הפרייה שהצליחה שיכולה לספר על היום שלפני הבדיקת דם? תופעות לוואי?

שבת קסומה לכולן!
11 תגובות
עמוד 1
  • הי שושה,

אני גם אחרי הפרייה ראשונה אבל בדיקת הדם רק בעוד שבוע...

גם לי הבטן ירדה לגמרי, אל תדאגי, פשוט השחלות "נרגעות" אחרי הגירוי בשאיבה וזה בסדר... גם לי יש כאבי בטן ממש כמו לפני מחזור, ד"ר ישי אמר שזה מאוד שכיח... (כל עוד הכאבים לא ממש חזקים...)

בכל אופן , מחר זה היום הגדול...תשמרי על קור רוח ואופטמיות יהיה בסדר
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • תודה שיר המתוקה!
    אני חושבת שמה שבעצם הלחיץ אותי זה שהאחות במרפאה אמרה לי שהבטן תתנפח מאוד ואם ההריון יקלט זה יתנפח עוד יותר. ולצערי התגובה הפוכה
    אני מסה לשמור על קור רוח כי אין דם ואין כאבי מחזור.. 555
  • האחות שאמרה לך את זה נראה לי לא מבינה כלום מהחיים שלה...
    לי הרופא אמר שזה דווקא יורד, והוא פרופסור מומחה...
    תהיי רגועה יהיה בסדר !!!
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • שושה,תנסי לשמור על אופטימיות כי זו הדרך היחידה לשמור על שפיות,גם אני החזרה והבטן שלי גם לא נפוחה שהיתה ,אז האחות הזן סתם קשקשנית,אז בואי נשמור על שפיות נתפלל חזק חזק ונקווה לבשורות טובות מחר
  • תודהההההההההההה
  • שושה, איך שאני מתרגשת בשבילך לקראת מחר!!!
    עוד יום אחד... רק אחד!!!

אני עדיין בשלב ההזרעות ככה שאני לא מבינה גדולה, אבל הגיוני שהנפיחות תרד כי הגירוי יורד...
    אז אל תתייחסי לכל מה שאומרים לך ומחר תקבלי תוצאה חיובית!!!
  • חייב להיות חיוביים ולהאמין
    אני מחזיקה לך לתשובה חיובית מחר

• אני כעיקרון 3 שנים אחרי הפריה שהצליחה (הבת שלי בתמונה) ואני עשיתי ביום ה14 על הבוקר בדיקה בייתית להריון ראיתי 2 פסים יפייפיים ואז הלכתי כבר למחלקה לעשות בדיקת דם עם חיוך על הפנים כי ידעתי שיצא חיובי ואכן הבטא הייתה 279.. אז עם בא לך תעשי מחר על הבוקר בדיקה בייתית..
    [url=http://www.familylobby.com]

[url=http://en.picjoke.net]
  • מאמי בהצלחה !!!!

לי לא היו תופעות לוואי בכלל בשלב הזה
    פשוט לא דיממתי אז תיארתי לעצמי שזה הצליח
    (בשתי החזרות ראשונות דיממתי עוד לפני שהייתי צריכה להגיע לבדיקת דם)
  • שושה מאמי

לי לא היו שום תופעות לוואי יום לפני החזרה וגם הבטן שלי ירדה לגמרי כבר שבוע לפני ההחזרה. הכל בסדר תהיי אופטימית ומחכים לבשורות של בטא מדהימה ויפה.

שיהיה המון בהצלחה

נשיקות

שבוע טוב עם בשורות טובות לכולן

אפרת
  • שיוווווווווווווו כמה מרגש!!!
    לא נעים אבל הלחץ מראה אותותיו בשירותים :)
    אבל אני באמת חיובית ומתרגשת בטירוףףףףףףףףףף
    אתן מדהימות בנות, תבורכו!!!
    מבטיחה לעדכן מחר בצהריים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה