באיזו שעה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתן קמות בבוקר?

תנסו להיזכר בתקופה שהתינוקות היו ממש פצפונים וישנו רוב היום?
    עד מתי אתן מניקות-חוזרות לישון וחוזר חלילה?

ובלי קשר- איזה מרפי זה- מ-5 בבוקר הוא מתעוררת לי כל שעה, משהו מציק לה, ועד שאני סוף סוף קמה סופית (ב12 בצהריים, בהמשך לשאלה שלי) אז היא נרדמת לי לשעתיים...
10 תגובות
עמוד 1
  • וואי אצל להב היא היתה רק אוכלת ישנה אוכלת ישנה
    אז הייתי קמה מהמיטה רק באיזה 2

• אה.. טוב לדעת.. חשבתי שאני היחידה שמרשה לעצמי לקום ב 12 ועוד כל היום להתלונן שאני עייפה...
  • תהני מותק, תנצלי כל רגע, ואל תסתכלי בשעון
  • לגמרי נעלמת...........................

אצל נהוראי ישנתי כל פעם שהוא ישן, עכשיו אני ערה סביב השעון כולל 2-3 באמצע הלילה .

במרוכז אני ישנה 4 גג 5 שעות מתוך 24 ואני רק בשבוע הראשון לחייו....שיהיה בריא עד 120, עד שהוא נרדם אני מפנה את מלוא תשומת הלב לנהוראי ובן שניהם לבית.
    תהני מותק כל עוד את יכולה
    " כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא "
  • ג'ני סחטיין עלייך!

אצלי תמרי היתה מתעוררת רגיל ב 6:00 בערך ומאותו רגע ואילך היתה ישנה בפיקים של 10 דקות רבע שעה כך שלא היה טעם אפילו לנסות....

אני חושבת שמעולם לא קרה מצב שתמרי ישנה ואני גם (לא בלילה) תמיד איך שהייתי שמה את הראש היא היתה קמה זה היה מתסכל אותי אז העדפתי להעביר את הזמן רגועה וערה

• גם אני הייתי מושכת את ה"השכמה" כמה שיותר. הייתי מרימה את עצמי כדי לבשל בסביבות 1 בצהריים

• האמת היא שאצלי היא ישנה בלי עין הרע במהלך היום, אבל רק עד שאני מחליטה ללכת לישון גם.
    ברגע שאני הולכת לישון היא מתחילה לקטר מתוך שינה עד שבסוף מתעוררת, ככה שיש לי פחד אמיתי ללכת לישון.

MAMA יקירתי, באמת נעלמתי קצת, אבל אני פשוט גמורה מעייפות, ואין לי מצב רוח, ואני גם דומה קצת לרוח רפאים, כנראה בגלל העייפות.
    אני בטוחה שאחזור לעצמי (וגם לפורום) ממש בקרוב.
    לגבי "מישהו שיהיה עם אמילי"- הבן אדם שאנחנו הכי אמורות לסמוך עליו- אמא,
    אצלי זה נושא רגיש וכואב שעדיף שלא ניכנס אליו.

ולכן אני בדעה שעדיף להסתדר לבד.. בסוף יהיה בסדר
  • שאלה קשה...כי אף פעם אני לא זוכרת את עצמי ישנה...

• תשמעי... גלי שלי לא נרדמת בלילה, היא נרדמת ב 3 בלילה ואז קמה ב 8 בבוקר... אנחנו ערות שעתיים ואז ישנות עד 13:00

• כשהגדול נולד אז בבוקר לא הייתי חוזרת לישון כי גם הוא תמיד נשאר איזה שעה לפני שחזר ואז כבר לא הייתי עייפה כ"כ

אבל מהר מאוד התחלתי לנצל את השנ"צים... שעתיים - שלוש בכיף

אשמח אם תצביעו עבורי בתחרות תפירה. "תמר – כרית פו הדב עם בד תפוחים"
    אפשר מכל מחשב וגם מהנייד! זה לוקח דקה, תודה

http://www.avonlea.co.il/index.php/holiday-contest-voting

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה