שושהההה בהצלחה מחר בבדיקות דם!!!!! :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאחלת לך בתא מהממתתתתתתת.....

תעדכני,

מחזיקה לך אצבעות
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
13 תגובות
עמוד 1
  • שיר הקדמת אותי אני מצטרפת לאיחולי ההצלחה מחר מתפללת בשבילך,בדיוק כמושאני מתפללת בשביל עצמי ובשביל כולנו ,שיהיה לך רק מחשבות חיוביות ורק בשורות טובות,מחזיקה לך !!! שיהיה לכולנו שבוע טוב ומבורך וחודש מנצח מלא הצלחות
  • שיהיה המון המון בהצלחה!!!!!!!
  • סוף סוף מחר תתבהר התמונה ואז.. החיים שלי יכולים להשתנות מקצה לקצה והחלום המיוחל יתגשם!!!
    המון תודה על התמיכה! (גם לאנדריי, KKD וללבית מהשירשור הקודם) כ"כ מעריכה את זה שאין לכן מושג ובאמת מקווה לא להתאכזב ולתת גם לכולכן כוח שאתן הבאות בתור אוטוטו!
    ויאללה לחודש מנצח !!!

נ.ב
    לכל מקרה תהיו מוכנות עם שפכטל לגרד אותי מהרצפה אם צריך
  • אורי מתי הבדיקת דם שלך???

שושה - שום שפכטל ושום נעליים!!! נקווה שהחסידה תבוא לביקור
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • שיר,הבדיקות דם שלי יום שישי הבא בע״ה,אני יחסית שומרת על שפיות מנסה לחשוב חיובי ולא לפתח יותר מדי ציפיות שחלילה אני לא אקבל כאפה לפרצוף ושתגרדו אותי גם עם שפכטל... שושה אנחנו כאן לשמוח איתך מחר וחלילה אם צריך להרים אותך מהקרשים (טפו טפו) גם בשביל זה אנחנו איתך ובשבילך ,נשיקות...
  • שושה יקירה
    אני מאחלת לך שתהייה בטא ענקית ויפה
  • בהצלחה
  • שושה, גם אני מצטרפת לברכות ומחזיקה לך אצבעות לבטא מדהימה!!!!
    הלוואי שמחר חייך ישתנו מקצה לקצה ולא נצטרך לגרד אותך עם שפכטל ...

תחזיקי מעמד עד מחר ותהיי אופטימית! אני בטוחה שיהיה בסדר!
    תחזרי לעדכן ועד אז גם אנחנו נהיה במתח איתך
  • אגב שמי עדן נעים מאוד חחחחח (אנדריי זה בעלי) ובהצלחה מתוקהההההההה יש לי הרגשה ממש טובה לגבייך..מחזיקה לך מליון

[url=http://en.picjoke.net]
  • גם אני !!!!!
  • בנות
    אין לכן ברירה... כולכן חייבות להקלט הפעם כי הפשכטלים עמוסים בעבודה בבית שלי...

• בהצלחה מחר

• יש תוצאות?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה